Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Doe-het-zelflampenkap

€ 23,95

Op voorraad

Varianten:

Maat:

Maak nu je eigen lampenkap!  Op zoek naar een creatieve hobby? Er was nog nooit zo'n...meer

Maak nu je eigen lampenkap! 

Op zoek naar een creatieve hobby? Er was nog nooit zo'n makkelijk knutselpakket, die je in staat stelt je eigen lampenkap te maken! Je maakt de lamp van gebruikt karton. Met dit doe-het-zelfpakket kun je zelf kiezen welke vorm lamp je maakt. Zet je het zelf in elkaar of wil je je kind een paar uur laten knutselen? Het kan natuurlijk allemaal.

Er zijn twee varianten verkrijgbaar:

  1. Klein voor een tafellamp
  2. Groot voor hang- of staande lamp

Wat moet je weten over dit doe-het-zelflampenpakket?

  • Gebruiksaanwijzing inbegrepen
  • Spatwaterdicht
  • Geschikt als hanglamp, staande lamp of tafellamp 
  • Aansluitmateriaal is optioneel

Let op! Dit product is gemaakt van oude festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte108135036
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 4 kg
Materiaal: Karton
Maat: 50 x 50 x 5 cm
Extra informatie

➕ Kies zelf welke lampenkap je wilt maken
➕ Gebruik de instructievoorbeelden
➕ Voor urenlang vermaak
➖ Twee linkerhanden maken het niet makkelijker

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Doe-het-zelflampenkap

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.