Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Leeuwarden lamp

vanaf € 53,95

Varianten:

Snoer lengte:

Leeuwarden lamp voor een duurzaam interieur Prachtige verlichting voor in je woonkamer,...meer

Leeuwarden lamp voor een duurzaam interieur

Prachtige verlichting voor in je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer met deze duurzame Leeuwarden lamp gemaakt van gebruikt karton. Door de openingen valt het licht er mooi doorheen. Je krijgt de lamp binnen als bouwpakket en hij is zo in elkaar te zetten. Inclusief fitting en draad. 

Wat moet je weten over deze Leeuwarden lamp?

  • Mooie verlichting
  • Inclusief fitting en draad
  • Kleur snoer is rood
  • Spatwaterdicht
  • Wordt geleverd als een bouwpakket met handleiding

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte108726336
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Materiaal: Karton
Maat: 42 x 42 x 22 cm
Extra informatie

➕ Duurzaam design
➕ Makkelijk zelf te monteren
➕Mooie verlichting voor in jouw huis
➖ Niet geschikt om aan te slingeren

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Leeuwarden lamp

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.