Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Interlaken Tafellamp

€ 62,50

Gratis verzending

Op voorraad

Kleur snoer:

Snoer lengte:

Deze duurzame kartonnen Interlaken tafellamp staat fantastisch in je woonkamer vanwege het...meer

Deze duurzame kartonnen Interlaken tafellamp staat fantastisch in je woonkamer vanwege het perfecte licht en uniek design! De voet van de lamp bestellen wij bij een partner. Zorg dat je een lichtbron koopt passend in een E27 fitting LED.

Wat moet je weten over deze kartonnen Interlaken lamp?
* Incl. Standaard, fitting en draad
* Excl. E27 LED verlichting
* Origineel en duurzaam Wij raden aan om een LED lamp te gebruiken. LED verlichting wordt minder warm dan traditionele lampen omdat ze efficiënter gebruik maken van stroom. Zo gaan LED lampen en karton goed samen.

Productnr.: karte102318873
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 3 kg
Maat: 26 x 26 x 42 cm
Lengte: 26
Breedte: 26
Hoogte: 42
Extra informatie

Deze duurzame kartonnen Interlaken tafellamp staat fantastisch in je woonkamer vanwege het perfecte licht en uniek design!

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Interlaken Tafellamp

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.