Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Clisson Lamp

vanaf € 55,50

Kleur snoer:

Snoer lengte:

Deze duurzame kartonnen Clisson hanglamp maakt iedere ruimte sfeervol. De lamp hangt erg leuk in...meer

Deze duurzame kartonnen Clisson hanglamp maakt iedere ruimte sfeervol. De lamp hangt erg leuk in hoge ruimtes en geeft door de openingen een mooi licht. Origineel, duurzaam en volledig circulair! Nu kan je met dit stralende stukje karton je woon-, slaap- of huiskamer upgraden. Zorg dat je een lichtbron koopt passend in een E27 fitting LED.

Wat moet je weten over deze kartonnen Clisson lamp?
* Super design met mooi licht
* 100% circulair
* Incl. Fitting en snoer (1m)
* Excl. E27 LED verlichting Wij raden aan om een LED lamp te gebruiken. LED verlichting wordt minder warm dan traditionele lampen omdat ze efficiënter gebruik maken van stroom. Zo gaan LED lampen en karton goed samen. Deze lamp wordt als bouwpakket geleverd

Productnr.: karte104361466
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Maat: 60 x 60 x 50 cm
Breedte: 60
Hoogte: 50
Lengte: 60
Extra informatie


➕ Geef je kamers een duurzaam karakter
➕ Hanglamp in de vorm van een bol!
➕ Inclusief fitting en draad

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Clisson Lamp

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.