Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Leeuwarden Lamp

vanaf € 72,00

Varianten:

Kleur snoer:

Snoer lengte:

Prachtige duurzame verlichting voor in je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer met deze...meer

Prachtige duurzame verlichting voor in je woonkamer, slaapkamer of studeerkamer met deze kartonnen Leeuwarden lamp. Door de openingen valt het licht er mooi doorheen. Inclusief fitting en draad. Zorg dat je een lichtbron koopt passend in een E27 fitting LED.

Wat moet je weten over deze kartonnen Leeuwarden lamp?
* Zorg voor E27 LED verlichting
* Inclusief fitting en draad
* Spat waterproef Wij raden aan om een LED lamp te gebruiken. LED verlichting wordt minder warm dan traditionele lampen omdat ze efficiënter gebruik maken van stroom. Zo gaan LED lampen en karton goed samen.

Productnr.: karte108726336
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Maat: 42 x 42 x 22 cm
Lengte: 42
Hoogte: 22
Breedte: 42
Extra informatie


➕ Duurzaam design lamp
➕ Makkelijk zelf te monteren
➕ Mooie verlichting voor in jouw huis
➖ Niet geschikt om aan te slingeren

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Leeuwarden Lamp

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.