Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Ottersum Lamp

€ 72,00

Gratis verzending

Op voorraad

Kleur snoer:

Snoer lengte:

Een handgemaakte lamp van karton. Deze kartonnen Ottersum lamp bestaat uit gelaagde ringen die...meer

Een handgemaakte lamp van karton. Deze kartonnen Ottersum lamp bestaat uit gelaagde ringen die aandachtig op elkaar zijn gelijmd. De structuur van ons golfkarton zorgt voor een sfeervolle verlichtingen en de vorm van de Ottersum zorgt voor een andere aanblik uit elke hoek!

Wat moet je weten over deze Ottersum lamp?
* Incl. Fitting en snoer
* Excl. E27 LED lamp
* Wordt gelijmd geleverd
* Spatwaterproef Wij raden aan om een LED lamp te gebruiken. LED verlichting wordt minder warm dan traditionele lampen omdat ze efficiënter gebruik maken van stroom. Zo gaan LED lampen en karton goed samen.

Productnr.: karte112896153
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 1 kg
Lengte: 35
Breedte: 26
Maat: 35 x 26 x 24 cm
Hoogte: 24
Extra informatie


➕ Speelse vorm
➕ Inclusief fitting en draad
➕ Sfeervolle verlichting
➖ Lamp niet inbegrepen

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Ottersum Lamp

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.