Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Stavern Lamp

€ 57,50

Gratis verzending

Op voorraad

Kleur snoer:

Snoer lengte:

Deze duurzame lamp, de Stavern, is een sfeervolle aanwinst voor je huis, want de golfstructuur...meer

Deze duurzame lamp, de Stavern, is een sfeervolle aanwinst voor je huis, want de golfstructuur van ons karton zorgt ervoor dat het licht er mooi doorheen schijnt. De lamp kan opgehangen worden, maar de geometrische piramidevorm geeft ook de mogelijkheid om de lamp neer te leggen op een tafeltje.

Wat moet je weten over deze kartonnen Stavern lamp?
* Wordt geleverd als één geheel
* Incl. Fitting, snoer en schakelaar
* Excl. E27 LED verlichting
* Spat waterproef Wij raden aan om een LED lampje te gebruiken. LED verlichting wordt minder warm dan traditionele lampen omdat ze efficiënter gebruik maken van stroom. Zo gaan LED lampen en karton goed samen. Deze duurzame kartonnen lamp is zorgvuldig in elkaar gelijmd en wordt standaard geleverd met fitting (incl. 1 meter draad) maar excl. E27 LED lamp.

Productnr.: karte113136889
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 1 kg
Maat: 23 x 23 x 15 cm
Lengte: 23
Breedte: 23
Hoogte: 15
Extra informatie


➕ Sfeervol licht door de structuur van het karton
➕ Incl. fitting, snoer en schakelaar
➕ Leuk om op te hangen, maar ook om neer te leggen
➖ Kleiner dan een echte piramide

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Stavern Lamp

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.