Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

KarTent mini

€ 15,95

Op voorraad

Miniatuurmodel KarTent Een origineel cadeau? Iets leuks voor op je bureau of wil je je eigen...meer

Miniatuurmodel KarTent

Een origineel cadeau? Iets leuks voor op je bureau of wil je je eigen minicamping beginnen? Dan is dit miniatuurmodel van de KarTent misschien iets voor jou.

  • Schaalmodel van de originele KarTent
  • Kan worden gebruikt als geschenkpakket of als bureaudecoratie
  • Geschikt voor liefhebbers van KarTent

Deze mini wordt geleverd als bouwpakket inclusief bouwinstructie.

Productnr.: karte102318816
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 0,2 kg
Materiaal: Karton
Maat: 20 x 10 x 10 cm
Extra informatie

➕ Een origineel cadeau
➕ Leuk voor op je bureau
➕ Maak een maquette van een festivalcamping 

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst KarTent mini

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.