Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Fotolijstje (3 stuks)

€ 23,95

Op voorraad

Varianten:

Kartonnen fotolijstjes Originele en betaalbare fotolijstjes gemaakt van gebruikt karton. Verras...meer

Kartonnen fotolijstjes

Originele en betaalbare fotolijstjes gemaakt van gebruikt karton. Verras je vrienden met één van deze toffe fotolijsten, volledig zelf te customizen naar je eigen smaak. Ook leuk voor kinderen om mee te knutselen. 

  • Origineel
  • Set van 3 stuks
  • Duurzaam
  • Spatwaterdicht
  • Wordt geleverd als bouwpakket, inclusief instructie

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte102318885
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 100g
Materiaal: Karton
Maat: 10x2x15cm
Extra informatie

➕ Origineel cadeau
➕ Duurzaam
➕ Volledig zelf te customizen
➖ Kan al wat sporen van creativiteit bevatten

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Fotolijstje (3 stuks)

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.