Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Dienblad

Dienblad
€ 13,95

Op voorraad

Kartonnen dienblad Hoe ga je al die kopjes en schoteltjes dragen? Met dit dienblad...meer

Kartonnen dienblad

Hoe ga je al die kopjes en schoteltjes dragen? Met dit dienblad natuurlijk! Sterk zat voor alle thee, koffie en andere dingen. En nog hip en duurzaam ook.

  • Plat inklapbaar
  • Hip en duurzaam
  • Super handig

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte103861784
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 440 gram
Materiaal: Karton
Maat: 60 x 40 x 10 cm
Extra informatie

Makkelijk spullen van A naar B brengen met dit dienblad!

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Dienblad

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.