Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Wandklok

€ 28,95

Op voorraad

Varianten:

Kartonnen wandklok Lekker duurzaam klokkijken op deze leuke klok! Cijfers kunnen in meerdere...meer

Kartonnen wandklok

Lekker duurzaam klokkijken op deze leuke klok! Cijfers kunnen in meerdere varianten worden uitgevoerd.

  • Grote klok met duurzaam karakter
  • Makkelijk op te hangen of te plakken
  • Uitvoerbaar in meerdere varianten: 30cm en 50cm

Deze klok heeft de tijd zien vliegen op een festival en is nu toe aan een rustige tijd bij jou aan de muur.  

Let op! Dit product is gemaakt van oude kartonnen festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte104134824
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Materiaal: Karton

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Wandklok

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.