Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Bijzettafel

€ 28,95

Op voorraad

Bijzettafeltje gemaakt van gebruikt karton Deze bijzettafel is perfect als je niet te veel...meer

Bijzettafeltje gemaakt van gebruikt karton

Deze bijzettafel is perfect als je niet te veel geld wilt uitgeven, maar wel op zoek bent naar een duurzame variant. Zet hem bijvoorbeeld in de woonkamer of de slaapkamer.

  • Stevig en duurzaam
  • Gemaakt van gebruikt karton
  • Spatwaterdicht 
  • Wordt geleverd als bouwpakket met instructie

Let op! Dit product is gemaakt van oude festivaltenten, de KarTenten, waardoor het sporen van kleur en creativiteit kan bevatten.

Productnr.: karte110529227
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 3kg
Materiaal: Karton
Maat: 50 x 50 x 80 cm
Extra informatie

➕ Stevige bijzettafel
➕ Duurzaam en strak design
➕ Gemaakt van gebruikt karton
➖ Pas op met water

Over de leverancier Kartent

Jan Portheine en Wout Kommer zijn de oprichters van KarTent. Het idee ontstond nadat zij een foto zagen van een camping na afloop van een festival. Ze zochten een oplossing voor de enorme hoeveelheid achtergelaten tenten en... vonden die! Want door tenten van karton te maken, werd hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festifals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde Kartenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk moeten ze toch worden verwerkt en daarvoor is karton veel geschikter. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Bijzettafel

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal.