Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Stierenhoofd

€ 37,50

Gratis verzending

Op voorraad

Red bull geeft je vleugels, KarTent geeft je een kartonnen stierenkop voor aan de muur. Een...meer

Red bull geeft je vleugels, KarTent geeft je een kartonnen stierenkop voor aan de muur. Een dierenkop die je zo boven je open haard kan hangen of gewoon op je kinderkamer. En zeker, deze stier is helemaal gemaakt van karton!

Wat moet je weten over deze kartonnen Stier?
* Een tof stierenhoofd voor op je kamer
* Laat zien dat je een vegetarische jager bent
* 100% vega, 100% karton, 100% duurzaam
* Wordt geleverd als een bouwpakket De stierenkop wordt als bouwpakket geleverd, zo kun je ook de anatomie van het stier beter bekijken.

Productnr.: karte102318891
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 3 kg
Maat: 37 x 60 x 46 cm
Lengte: 37
Breedte: 60
Hoogte: 46
Extra informatie

Deze duurzame kartonnen creatie zal er fantastisch bijhangen boven de openhaard of gewoon op de kinderkamer!

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Stierenhoofd

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.