Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Nijlpaardhoofd

€ 37,50

Gratis verzending

Op voorraad

Neem een stukje safari mee terug naar je huis met de kartonnen nijlpaard kop Heb je deze...meer

Neem een stukje safari mee terug naar je huis met de kartonnen nijlpaard kop Heb je deze kartonnen nijlpaard in het wild gezien? Waarschijnlijk niet maar deze duurzame kartonnen decoratie zal er zeker mooi uitzien boven je open haard of in de kinderkamer!

Wat moet je weten over de kartonnen Nijlpaard kop?
* Origineel cadeau!
* Laat zien dat je een vegetarische jager bent
* 100% veganistisch, 100% karton, 100% upcycled
* De nijlpaard kop wordt geleverd als bouwpakket De Nijlpaard Kop wordt als bouwpakket geleverd, zo kun je ook de anatomie van het dier nog beter bekijken

Productnr.: karte102318900
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 3 kg
Lengte: 50
Hoogte: 46
Maat: 50 x 35 x 46 cm
Breedte: 35
Extra informatie

Leve het nijlpaard! Wat een schitterend dier. Dik lui en lelijk, ligt hij in de rivier! En nu ook in karton in je speelkamer of boven de open haard!

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Nijlpaardhoofd

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.