Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Rendierhoofd voor aan de muur

€ 37,50

Gratis verzending

Op voorraad

Haal de kerst alvast een beetje in huis met dit rendierhoofd voor aan de muur. Een rendier die...meer

Haal de kerst alvast een beetje in huis met dit rendierhoofd voor aan de muur. Een rendier die je zo boven je open haard kan hangen of gewoon op je kinderkamer. En zeker, dit rendier is helemaal gemaakt van karton!

Wat moet je weten over dit rendierhoofd voor aan de muur?
* Een tof dierenhoofd voor op je kamer
* Laat zien dat je een vegetarische jager bent
* 100% vega, 100% karton, 100% duurzaam
* Wordt geleverd als een bouwpakket Het rendier wordt als bouwpakket geleverd, zo kun je ook de anatomie van het rendier beter bekijken.

Productnr.: karte113492408
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 3 kg
Maat: 37 x 60 x 46 cm
Lengte: 37
Breedte: 60
Hoogte: 46
Extra informatie


➕ Hangt fantastisch boven de open haard
➕ Brengt de kerstsfeer bij je thuis
➕ Geen dierenleed bij dit product
➖ Het is niet Rudolf het rendier

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Rendierhoofd voor aan de muur

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Daarnaast is karton een volledig herbruikbaar materiaal.