Verzenden en retourneren

De producten worden door verschillende verkopers aangeboden en die verzenden zelf hun producten. Bij ieder product is vermeld wie het product verzendt.

 

Shipping

 

 

Het kan dus zijn dat je meerdere pakjes ontvangt. Past het product door de brievenbus, dan wordt een variabel tarief per pakket gerekend, afhankelijk van het gewicht, maar maximaal € 3,00 per brievenbuspakket.

Bij pakketpost die niet door de brievenbus past, betaal je € 5,50 per pakket.

Voor aankopen met een totale waarde van € 75 of meer zijn er géén verzendkosten binnen Nederland. 

In het besteloverzicht zie je hoeveel pakketten je gaat ontvangen en wat de totale verzendkosten zijn. Die informatie vind je ook terug in de email die je na de betaling ontvangt.

De komende maanden gaat FairFriends een centraal magazijn inrichten voor de deelnemende verkopers. Dat kan flink wat verzendkosten schelen, want alle producten uit het FairFriends magazijn kunnen als één pakket worden verzonden.

Ook gaat FairFriends alle deelnemende verkopers helpen met de verzending, door collectieve afspraken te maken met een logistieke partner. Dat betekent dat de bezorgtijd korter wordt en mogelijk de verzendkosten iets afnemen.

Verzenden naar het buitenland

Op dit moment is verzenden naar het buitenland alleen mogelijk na contact met FairFriends, tenzij anders vermeld. 

 

Retourneren of ruilen

Op de pakbon die bij ieder pakket wordt meegestuurd, staat het retouradres. Gebruik dit adres als je iets wilt terugsturen. Producten die je binnen 14 kalenderdagen retourneert zoals je die hebt ontvangen, worden door FairFriends terugbetaald of, desgewenst, geruild. Vul, voordat je een product retourneert, onderstaand formulier in.