Gratis verzenden vanaf € 75,00
100% fair(trade), bio, eco, social, local, circulair
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Over FairFriends

fairfriends is ontstaan uit de ambitie om de wereld duurzaam leefbaar te houden en mooier aan volgende generaties achter te laten. Steeds meer mensen voelen zich daarvoor verantwoordelijk en willen kiezen voor eerlijk en duurzaam. fairfriends wil die keuze makkelijker en leuker maken!

Steeds meer producten worden online verkocht. Meestal verschijnt een titel, een foto en een bestelknop. Dat vinden wij raar. Want waarom zou je producten die met passie en een missie zijn gemaakt, zonder die passie en misse presenteren? Juist het verhaal maakt deze producten speciaal! 

Gemak dient de mens. Dus, hoe gemakkelijker het wordt om te kiezen voor een kwaliteitsproduct mét een goed verhaal, hoe eerder je daarvoor kiest. Dat verklaart het succes van de online warenhuizen als Amazon en Bol.com: alles onder één virtueel dak! Daar verkopen ze ook producten met een goed verhaal, maar vindt ze maar eens! Dat vinden wij raar. Wij zijn blij en gelukkig als fairfriends hét eerlijk en duurzaam online warenhuis wordt.

Een mooi verhaal is leuk, maar voor een goed verhaal is meer nodig. Het moet je overtuigen, inspireren en bovenal het gevoel geven dat het waar is. Dat vergt vaak méér dan een keurmerk. Dat vraagt om transparantie en korte ketens. Bij fairfriends zijn tussenhandelaren niet welkom. Een aanbieder bij fairfriends produceert of importeert en kan een persoonlijke band met de fabrikant aantonen.

Aanbieders bij fairfriends ondernemen no-nonsense, sociaal en duurzaam. Hun producten zijn wat ze zijn en worden niet mooier of beter gemaakt met marketingtrucs en verkooppraat. Geen schreeuwerige kortingsacties. Geen 'verborgen' kleine lettertjes. We belonen geen goede intenties, maar wél goed gedrag. Daarom ontvang je fairpoints, spaarpunten die je ontvangt als beloning voor je duurzame koopgedrag. Bij fairfriends koop je niet goedkoper, maar word je een Goed Koper!

fairfriends heeft een duidelijke en eenvoudige missie: bijdragen aan een wereld waarin producten die met respect voor mens, natuur en planeet zijn gemaakt net zo vanzelfsprekend zijn als de zonsopkomst. Zonder jou, als individu of als bedrijf, blijft het bij woorden. Dus rekenen we op jou!