Waardebonnen

Een cadeaubon of kortingsbon ontvangen of een cadeaubon geven? Met de FairFriends waardebon heb je keuze uit honderden eerlijke en verantwoorde producten met een verhaal. Cadeaubonnen kunnen, tenzij anders vermeld, ook worden gebruikt voor donaties aan de openstaande projecten op FairFriends.

Cadeaubon ontvangen?

Op de waardebon staat een waarde, geldigheidsduur en een waardecode. De waardecode vul je in het betaalscherm in, tijdens het afrekenen. De waarde van de waardebon wordt dan van het aankoopbedrag afgehaald. Je kunt de waardebon voor zowel productaankopen als voor donaties gebruiken, tenzij anders vermeld op de waardebon.

Heb je meer gekocht dan de waarde van de waardebon? Dan betaal je het verschil op de gebruikelijke wijze bij.

Heb je minder gekocht dan de waarden van de waardebon? Het saldo blijft dan staan voor een volgende aankoop gedurende de geldigheidsduur, tenzij anders op de waardebon vermeld. Je hoeft de waardebon dus niet in één keer te verzilveren.

Cadeaubon geven?

Met een waardebon van FairFriends geef je een origineel kado. De ontvanger kan zelf kiezen uit eerlijke producten of donaties of een combinatie van die twee. Je vindt hier een overzicht van de verschillende waarden die FairFriends heeft. De waardebon ontvang je in een originele fairtrade cadeauverpakking.

Waardebon

FairFriends waardebonnen zijn beschikbaar in de waarden:
€ 10,00 - € 15,00 - € 25,00 - € 50,00 - € 75,00

Waardebonnen kunnen nog niet online worden aangeschaft. Heb je belangstelling, neem dan contact met ons op.

Kortingsbon ontvangen?

Op een kortingscode staat geen bedrag, maar een kortingspercentage vermeld. Een kortingscode vul je in de winkelmand pagina in. Kortingen worden uitsluitend gegeven op productaankopen, niet op donaties.

Korting