Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Geschenkset GEDACHTEN

€ 25,95

Op voorraad

Wie verras jij met de Lesseau geschenkset? Voor wie ben jij op zoek naar een uniek, veilig en...meer

Wie verras jij met de Lesseau geschenkset? Voor wie ben jij op zoek naar een uniek, veilig en praktisch cadeau? Voor een vriend(in) die hygiëne en gezondheid belangrijk vindt, een avontuurlijke vriend die veel op pad is en graag reist, een familielid dat duurzaamheid of een veganistische leefstijl hoog in het vaandel heeft staan, een collega die altijd als eerste de nieuwste items koopt of verwen jij jezelf met een Lesseau geschenkset? Lesseau geschenkset "Je bent in mijn GEDACHTEN" We hebben verschillende geschenksets (https://lesseausoap.com/product-categorie/producten/cadeaus/) samengesteld, elke met een eigen boodschap, voor ieder wat wils. De kant-en-klare geschenkset "je bent in mijn GEDACHTEN" bestaat uit: * één Lesseau Travel soap dispenser Mellow Yellow (https://lesseausoap.com/product/lesseau-travel-soap-dispenser-mellow-yellow/), * één navulverpakking (met daarin drie stuks zeep) Lesseau Travel soap Lemon (https://lesseausoap.com/product/lemon-lesseau-travel-soap-3-x-zeep-navulling/), * één navulverpakking (met daarin drie stuks zeep) Lesseau Travel soap Mille Fleur (https://lesseausoap.com/product/mille-fleur-lesseau-travel-soap-3-x-zeep-navulling/), (https://lesseausoap.com/product/lemon-lesseau-travel-soap-3-x-zeep-navulling/) * originele geschenkverpakking, met * een sprankelende wikkel met een vrolijke boodschap. Uniek, dankbaar en veilig om te geven De door jou gekozen artikelen plaatsen wij in een originele geschenkverpakking. Deze sturen we in een envelop rechtstreeks naar jou, dan kan jij het cadeau persoonlijk overhandigen. Ook kan je de Lesseau geschenkset rechtstreeks sturen naar de gelukkige ontvanger. Vink dan tijdens de bestelprocedure "Verzend naar een ander adres" aan. “De kunst van het dankbaar ontvangen van een presentje, is een cadeautje voor de gever." (Leigh Hunt)


Extra informatie

Aantal keren handen wassen: ± 350 – 500 keer (1 zeepje)

Productnr.: Lesse-2106
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Extra informatie

Aantal keren handen wassen: ± 350 – 500 keer (1 zeepje)

Over de leverancier Lesseau

De insteek van LESSEAU is om zo goed mogelijk voor de aarde te zorgen. Dit betekent dat ook de leveranciers van LESSEAU aan voorwaarden dienen te voldoen om onze footprint zo klein mogelijk te houden. Om dit te realiseren willen we naast het gebruik van materialen en grondstoffen ook de productie zo duurzaam mogelijk uitvoeren. Op dit moment heeft LESSEAU voornamelijk met drie partijen te maken: de zeepfabrikant, de fabrikant van de dispenseronderdelen en LESSEAU zelf.


De zeep

LESSEAU laat haar zepen op ambachtelijke wijze maken bij Soap World / Siderius & Coers BV. in Ochten, Nederland. Met een speciaal voor LESSEAU gemaakte mal persen ze de zeep handmatig in de gewenste vorm. De zeepingrediënten zijn voornamelijk op planten gebaseerd. Per zeepgeur staan de ingrediënten vermeld onder “extra informatie” op de website bij de betreffende zeep. De zeep wordt per 3 stuks uitgehard en in duurzame doosjes van gerecycled papier/karton verpakt. Hier komt geen plastic bij kijken.


De zeepdispenser

De fabricage van de verschillende onderdelen van de zeepdispenser is in handen van de Nederlandse onderneming Brisk Kumet, een internationaal opererende handelsorganisatie. Zij zien volledig toe op de kwaliteit, werkwijze en werkomstandigheden. De onderdelen van de zeepdispenser worden in China vervaardigd onder scherp toeziend oog van een daar aanwezige Nederlandse vertegenwoordiger van Brisk Kumet. De onderdelen van de zeepdispenser worden naar Nederland verscheept en geassembleerd. En ja, de hervulbare zeepdispenser is gemaakt van kunststof, stevig kunststof dat lang meegaat en zelfs geschikt is voor in de vaatwasser.


Extra duurzame inspanningen

Naast dat de medewerkers van LESSEAU de zeepdispensers zelf in elkaar zetten in ons kantoor in Delft, willen we zoveel mogelijk verduurzamen. Bijvoorbeeld:

- we maken gebruik van gerecycled, ongebleekt papier, zo ook voor ons drukwerk (enkel waar nodig);

- we gebruiken neutrale visitekaartjes, zonder persoonlijke gegevens. Deze vullen we zelf in en op deze wijze is het kaartje ook voor andere doeleinden te gebruiken;

- we printen met afbreekbare inkt om het milieu zo veel mogelijk te ontzien;

- we ontvangen graag dispensers die niet meer gebruikt worden graag terug. Wij kunnen alle onderdelen hergebruiken.

Herkomst Geschenkset GEDACHTEN

Respect voor de natuur

Lesseau gebruikt hoofdzakelijk natuurlijke en organische ingrediënten op plantenbasis.