Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Travel soap dispenser - PROUD PURPLE (excl. zeep)

€ 11,95

Op voorraad

De hervulbare Lesseau Travel soap dispenser is praktisch en klein en heb je dus altijd bij de...meer

De hervulbare Lesseau Travel soap dispenser is praktisch en klein en heb je dus altijd bij de hand! De dispenser beschermt de zeep tegen direct contact met water en andere gebruikers, wel zo hygiënisch.

Unieke zeepdispenser van Lesseau

Wij zijn ervan overtuigd dat de traditionele handzeep eenvoudigweg de beste zeep is om je handen te wassen, om zo bacteriën, virussen en ziektekiemen te verwijderen. Ondanks dat bacteriën niet op een stuk zeep kunnen overleven, ervaren velen een nat - pas gebruikt – zeepblok als onhygiënisch. Daarom hebben wij de gepatenteerde Lesseau Travel soap dispenser ontwikkeld. De herbruikbare dispenser is gebaseerd op het gebruik van traditionele handgemaakte stukken zeep waarbij de zeep tot kleine flinters wordt geraspt, zonder dat de zeep nat wordt. In 2019 won Lesseau de IF Design award en Red dot 2018.

Eenvoudig in gebruik

De Lesseau Travel soap dispenser heeft de vorm van een donut en zodra je de bovenste ring draait, raspt de dispenser flintertjes van de zeep af. Draai tot je een klik voelt en de dispenser is afgesloten. De zeep valt in je hand en met toevoeging van kraanwater was je je handen hygiënisch schoon. Zelfs wanneer je de zeepflinters zonder water in je handen wrijft verzorgen ze je handen. Bovendien ruikt het heerlijk en geven ze je een permanent fris gevoel.

Weinig zeep nodig

Je kiest zelf hoeveel zeep je wilt gebruiken. Draai tegen de klok in voor een kleine hoeveelheid zeep en draai met de klok mee voor iets meer zeep. Dit is voldoende om je handen schoon te wassen. Slechts 14 gram zeep (één Lesseau Travel soap navulzeepje) is genoeg om je handen minimaal 350 tot 500 keer te wassen. Kies je favoriete zeepgeur om je dispenser te vullen met onze natuurlijke, veganistische en frisse zeep.

Een groot voordeel is dat de zeep in je dispenser droog blijft en dus niet glibberig wordt. De kleine dispenser blijft schoon en kan zo weer in je tas. Dus altijd je eigen zeepdispenser bij de hand, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.


Extra informatie

Dispenser kan worden gereinigd in de vaatwasser.

Productnr.: Lesse-298
Land van oorsprong: Nederland
Extra informatie

Dispenser kan worden gereinigd in de vaatwasser.

Over de leverancier Lesseau

De insteek van LESSEAU is om zo goed mogelijk voor de aarde te zorgen. Dit betekent dat ook de leveranciers van LESSEAU aan voorwaarden dienen te voldoen om onze footprint zo klein mogelijk te houden. Om dit te realiseren willen we naast het gebruik van materialen en grondstoffen ook de productie zo duurzaam mogelijk uitvoeren. Op dit moment heeft LESSEAU voornamelijk met drie partijen te maken: de zeepfabrikant, de fabrikant van de dispenseronderdelen en LESSEAU zelf.


De zeep

LESSEAU laat haar zepen op ambachtelijke wijze maken bij Soap World / Siderius & Coers BV. in Ochten, Nederland. Met een speciaal voor LESSEAU gemaakte mal persen ze de zeep handmatig in de gewenste vorm. De zeepingrediënten zijn voornamelijk op planten gebaseerd. Per zeepgeur staan de ingrediënten vermeld onder “extra informatie” op de website bij de betreffende zeep. De zeep wordt per 3 stuks uitgehard en in duurzame doosjes van gerecycled papier/karton verpakt. Hier komt geen plastic bij kijken.


De zeepdispenser

De fabricage van de verschillende onderdelen van de zeepdispenser is in handen van de Nederlandse onderneming Brisk Kumet, een internationaal opererende handelsorganisatie. Zij zien volledig toe op de kwaliteit, werkwijze en werkomstandigheden. De onderdelen van de zeepdispenser worden in China vervaardigd onder scherp toeziend oog van een daar aanwezige Nederlandse vertegenwoordiger van Brisk Kumet. De onderdelen van de zeepdispenser worden naar Nederland verscheept en geassembleerd. En ja, de hervulbare zeepdispenser is gemaakt van kunststof, stevig kunststof dat lang meegaat en zelfs geschikt is voor in de vaatwasser.


Extra duurzame inspanningen

Naast dat de medewerkers van LESSEAU de zeepdispensers zelf in elkaar zetten in ons kantoor in Delft, willen we zoveel mogelijk verduurzamen. Bijvoorbeeld:

- we maken gebruik van gerecycled, ongebleekt papier, zo ook voor ons drukwerk (enkel waar nodig);

- we gebruiken neutrale visitekaartjes, zonder persoonlijke gegevens. Deze vullen we zelf in en op deze wijze is het kaartje ook voor andere doeleinden te gebruiken;

- we printen met afbreekbare inkt om het milieu zo veel mogelijk te ontzien;

- we ontvangen graag dispensers die niet meer gebruikt worden graag terug. Wij kunnen alle onderdelen hergebruiken.

Herkomst Travel soap dispenser - PROUD PURPLE (excl. zeep)

Respect voor de natuur

Lesseau gebruikt hoofdzakelijk natuurlijke en organische ingrediënten op plantenbasis.