Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Abonnement Duurzaamnieuws

Abonnement Duurzaamnieuws
vanaf € 50,00

Varianten:

Je wordt lid-abonnee van Duurzaamnieuws omdat je betrokken, kritisch en toekomstgericht bent....meer

Je wordt lid-abonnee van Duurzaamnieuws omdat je betrokken, kritisch en toekomstgericht bent. Omdat je een duurzame wereld belangrijk vindt. En omdat je onafhankelijk, kritisch en betrouwbaar nieuws in stand wil helpen houden.

Er zijn méér redenen om lid-abonnee te worden:

  • Je ontvangt 10% korting op al je aankopen bij FairFriends
  • Je ontvant de wekelijkse nieuwsbrief als eerste
  • Je kunt je de website zonder reclame bekijken
  • Je ontvang je korting op geselecteerde producten, diensten en uitgaven
  • Duurzaamnieuws plant een boom voor ieder nieuw lid

Voor € 50,- ben je een jaar lang lid, voor €100,- ben je zelfs 3 jaar lid. Dat is 64 cent per week, of een kop koffie per maand.

Extra informatie

Het lidmaatschap geldt voor de gekozen periode en wordt niet automatisch verlengd.

Na betaling ontvang je van Duurzaamieuws de gegevens omtrent het lidmaatschap.

Over de leverancier Duurzaamnieuws

Wat van invloed is op het leven van mensen en dieren en op de natuur, dat raakt ons. We hebben maar één aarde, er is geen reserveplaneet. Daarom kijken we kritisch naar ontwikkelingen en maatregelen die daarop van invloed zijn. Die keuzes moeten duurzaam zijn zodat we nu en in de toekomst veilig en gezond kunnen leven. 

Vanuit die visie publiceert Duurzaamnieuws onafhankelijke en betrouwbare informatie over de stand van zaken in techniek, wetenschap en beleid, en over bewegingen in de samenleving. We helpen om inzicht te verschaffen in de gevolgen van politieke en maatschappelijke keuzes. Daarmee kun je jouw leven duurzamer vorm en inhoud geven en helpen we mee om jouw eigen duurzame doelen te kiezen en te realiseren.

Ben jij net zo betrokken, kritisch en toekomstgericht als wij? Meld je dan aan als lid-abonnee en steun Duurzaamnieuws. Want eerlijke en betrouwbare informatie is harder nodig dan ooit.

Herkomst Abonnement Duurzaamnieuws

Respect voor de natuur

Voor ieder nieuw lid planten we een boom. Dat doen we samen met Trees for All. Zo halen we elk jaar tonnen CO2 uit de lucht.

Respect voor de planeet

De impact van Duurzaamnieuws op de planeet is minimaal. De organisatie werkt volledig virtueel, we hebben geen kantoor. Thuiswerken is al jaren de standaard. Natuurijk gebruiken we alleen groene stroom, is de behuizing van de hoofdredacteur gasvrij en reizen doen we minimaal. Ook de hosting is groen en de website is ingericht op zo zuinig mogelijk dataverkeer.