Gratis verzenden vanaf € 75,00
100% fair(trade), bio, eco, social, local, circulair
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Fairpoints sparen

Waarom fairpoints sparen?

We belonen graag mensen die loyaal zijn aan de doelstellingen van fairfriends. We willen je niet aanzetten tot onnodige aankopen, maar wel stimuleren om als je iets koopt, te kiezen voor producten die zo min mogelijk onze leefomgeving belasten en bijdragen aan een menswaardige samenleving voor iedereen.

Hoe spaar ik fairpoints?

Om te stimuleren dat je steeds opnieuw kiest voor producten van de fair brands, spaart iedereen met een account automatisch fairpoints. Een account kun je bij je eerste aankoop zonder extra werk aanmaken door het daarvoor bestemde keuzevakje tijdens het afrekenen aan te klikken. 

Hoeveel spaar ik en wat kan ik daarmee?

Voor iedere euro die je bij fairfriends besteedt, ontvang je 1 fairpoint. Het aantal fairpoints dat je ontvangt staat bij ieder product vermeld en staat ook op de bestelbevestiging. Een fairpoint vertegenwoordigt een waarde van € 0,05. De fairpoints kun je bij een volgende aankoop inwisselen voor korting. In de loop van 2020 is het ook mogelijk de punten te doneren aan een goed doel. 

Wat is mijn spaarsaldo?

Bovenin klik je op: Als je nog niet bent aangemeld, kom je met je gekozen naam en wachtwoord in je account. Daar vind je het totaal gespaarde punten.