Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Portefeuille Selion

Portefeuille Selion
€ 39,95

Op voorraad

De selion portefeuille van ecowings is een stoere, robuuste portefeuille die stevig in de hand...meer

De selion portefeuille van ecowings is een stoere, robuuste portefeuille die stevig in de hand ligt. Hij is 100% duurzaam en diervriendelijk, en volledig handgemaakt. Het materiaal van de portefeuille is hergebruikt rubber van de binnenbanden van vrachtauto’s.

De portefeuille beschikt over een afsluitbaar vak met ritssluiting aan de binnenzijde. Daarnaast veel ruimte voor pasjes en papieren. De portefeuille sluit met een drukknop aan de buitenkant.

Eigenschappen

  • buitenkant van hergebruikt rubber
  • 1 vak met rits
  • 10 vakjes voor kaarten
  • 2 kleine en 1 groot vak voor papieren
  • waterafstotend en sterk

Extra informatie

Formaat: h22 cm x b11 cm x d2 cm
Gewicht: 200 gram 

Productnr.: Ecowi1042
Land van oorsprong: India
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Materiaal: Rubber
Extra informatie

Formaat: h22 cm x b11 cm x d2 cm
Gewicht: 200 gram 

Over de leverancier Ecowings

Ecowings maakt stoere, handgemaakte kwaliteitstassen van autoband. Zij willen in India de afvalberg verkleinen door afval een nieuw leven te geven en daarmee de lokale bevolking inspireren tot een groene levensstijl. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven.

Het bedrijf is 2011 ontstaan in India, onder leiding van Kapil Sharma, Indiase designer met een passie voor natuur en innovatie.

De producten worden volledig handgemaakt door een team van gedreven ambachtslieden en ontwerpers in een bijzonder atelier in Indore, Noord India. De basiscollectie van Ecowings bestaat uit diverse laptoptassen, rugzakken en accessoires. De tassen zijn voorzien van een kussenvoering om een laptop te beschermen, ze zijn waterafstotend en heel sterk. De kleurige ritsen geven de tas een mooi accent. Onlangs is een nieuwe rugzak geïntroduceerd: de Rozer Pack. Ecowings laat daarmee weer zien dat duurzaamheid en design prima samengaan. Een duurzaam alternatief voor iedere student of professional met een laptop.

Herkomst Portefeuille Selion

Respect voor de natuur

Ecowings producten zijn PETA-approved vegan producten. Ze zijn gemaakt van gerecyclede autoband wat een prima alternatief is voor leer.

Respect voor de planeet

Ecowings wil in India de afvalberg verkleinen door afval een nieuw leven te geven en daarmee de lokale bevolking inspireren tot een groene levensstijl. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven.