Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Tablet Hoes Swan

€ 59,95

Op voorraad

De swan hoes voor een tablet van Ecowings is volledig handgemaakt. Het materiaal van de omslag...meer

De swan hoes voor een tablet van Ecowings is volledig handgemaakt. Het materiaal van de omslag is hergebruikt rubber. De binnenkant van de omslag is gevoerd met zwarte stof. De omslag kan worden gesloten met een ritssluiting.

Je kunt de hoes aan de bovenkant buigen zodat er een steuntje voor de tablet ontstaat.

Eigenschappen 

  • materiaal van hergebruikt rubber
  • binnenkant omslag gevoerd met zwarte stof
  • sluiting met ritssluiting
  • ritssluiting verkrijgbaar in oranje
  • waterafstotend en sterk

Extra informatie

Formaat: h30 cm x b24 cm x d1 cm

Productnr.: Ecowi777
Land van oorsprong: India
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Materiaal: Rubber
Extra informatie

Formaat: h30 cm x b24 cm x d1 cm

Over de leverancier Ecowings

Ecowings maakt stoere, handgemaakte kwaliteitstassen van autoband. Zij willen in India de afvalberg verkleinen door afval een nieuw leven te geven en daarmee de lokale bevolking inspireren tot een groene levensstijl. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven.

Het bedrijf is 2011 ontstaan in India, onder leiding van Kapil Sharma, Indiase designer met een passie voor natuur en innovatie.

De producten worden volledig handgemaakt door een team van gedreven ambachtslieden en ontwerpers in een bijzonder atelier in Indore, Noord India. De basiscollectie van Ecowings bestaat uit diverse laptoptassen, rugzakken en accessoires. De tassen zijn voorzien van een kussenvoering om een laptop te beschermen, ze zijn waterafstotend en heel sterk. De kleurige ritsen geven de tas een mooi accent. Onlangs is een nieuwe rugzak geïntroduceerd: de Rozer Pack. Ecowings laat daarmee weer zien dat duurzaamheid en design prima samengaan. Een duurzaam alternatief voor iedere student of professional met een laptop.

Herkomst Tablet Hoes Swan

Respect voor de natuur

Ecowings producten zijn PETA-approved vegan producten. Ze zijn gemaakt van gerecyclede autoband wat een prima alternatief is voor leer.

Respect voor de planeet

Ecowings wil in India de afvalberg verkleinen door afval een nieuw leven te geven en daarmee de lokale bevolking inspireren tot een groene levensstijl. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven.