Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Riem Python

€ 39,95

Op voorraad

Maat:

De python riem van ecowings is een grote, stevige riem gemaakt van vrachtauto-binnenband. De...meer

De python riem van ecowings is een grote, stevige riem gemaakt van vrachtauto-binnenband. De riem is heel soepel en onverwoestbaar sterk. Hij is er in 3 maten, dus past ook om een forse taille! Elke riem heeft een eigen textuur en is uniek. Her en der zitten plaksels die de riem juist ruige en stoere karakter geven. De riem heeft een grote zilverkleurige gesp. De achterkant van de riem is zwart. 


Extra informatie

De breedte van de riem is 4 cm.

De riem is er in 3 lengtematen, waarbij de lengte is gemeten vanaf het begin van de gesp tot aan het 3e gaatje.

Productnr.: Ecowi1055
Land van oorsprong: India
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Materiaal: Rubber
Extra informatie

De breedte van de riem is 4 cm.

De riem is er in 3 lengtematen, waarbij de lengte is gemeten vanaf het begin van de gesp tot aan het 3e gaatje.

Over de leverancier Ecowings

Ecowings maakt stoere, handgemaakte kwaliteitstassen van autoband. Zij willen in India de afvalberg verkleinen door afval een nieuw leven te geven en daarmee de lokale bevolking inspireren tot een groene levensstijl. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven.

Het bedrijf is 2011 ontstaan in India, onder leiding van Kapil Sharma, Indiase designer met een passie voor natuur en innovatie.

De producten worden volledig handgemaakt door een team van gedreven ambachtslieden en ontwerpers in een bijzonder atelier in Indore, Noord India. De basiscollectie van Ecowings bestaat uit diverse laptoptassen, rugzakken en accessoires. De tassen zijn voorzien van een kussenvoering om een laptop te beschermen, ze zijn waterafstotend en heel sterk. De kleurige ritsen geven de tas een mooi accent. Onlangs is een nieuwe rugzak geïntroduceerd: de Rozer Pack. Ecowings laat daarmee weer zien dat duurzaamheid en design prima samengaan. Een duurzaam alternatief voor iedere student of professional met een laptop.

Herkomst Riem Python

Respect voor de natuur

Ecowings producten zijn PETA-approved vegan producten. Ze zijn gemaakt van gerecyclede autoband wat een prima alternatief is voor leer.

Respect voor de planeet

Ecowings wil in India de afvalberg verkleinen door afval een nieuw leven te geven en daarmee de lokale bevolking inspireren tot een groene levensstijl. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven.