Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Set Safety Razor compleet

€ 29,95

Op voorraad

Dit herbruikbare scheermes wordt gemaakt door een fabrikant met meer dan 30 jaar ervaring met...meer

Dit herbruikbare scheermes wordt gemaakt door een fabrikant met meer dan 30 jaar ervaring met het produceren van zuivere staalproducten. Deze expertise combineren wij met duurzaam geteelde bamboe voor het handvat van onze safety razor. Berg het stijlvolle mes op in het matchende juten opberg- en meeneemzakje. Je ontvangt bij deze set alvast 5 derby scheermesjes. Ook ideaal voor onderweg!

Safety razor voor vrouwen of mannen

Van oorsprong werd de safety razor voornamelijk gebruikt door mannen, voordat deze van de troon werd verstoten in onze wegwerpcultuur. Nu het scheermes een comeback maakt, is de conclusie dat hij ook fantastisch te gebruiken is voor vrouwen! Dat maakt de safety razor 100% unisex

Natuurlijke scheerzeep

Naast de safety razor en het juten meeneemzakje, onderscheidt onze scheerset zich door de toevoeging van een solide scheerzeepje (50gr) - 100% natuurlijk. Dit scheersetje is volledig unisex, en daarom is de toegevoegde scheerzeep een van onze neutralere geuren: sandalwood may chang. Deze is gemaakt van een basis van olijfolie, kokosolie en duurzame palmolie. Hier is castorolie en franse groene klei aan toegevoegd, samen met sandalwood olie en may chang olie.

Zero waste scheren

Safety razors zijn een effectieve manier van plastic verminderen in je badkamer. Ze zien er niet alleen ontzettend stijlvol uit, je bespaart er ook nog eens geld mee! de kleine scheermesjes die je in een safety razor doet zijn vele malen goedkoper dan de plastic wegwerpmesjes die je steeds opnieuw moet kopen. Daarnaast kan je deze kleine mesjes ook nog eens recyclen. Mocht je in jouw gemeente plastic, metaal en drinkpakken niet apart kunnen inleveren, alsnog geen probleem! omdat de mesjes puur metaal zijn (zonder vastzittend plastic zoals bij wegwerp scheermesjes), zijn ze makkelijk magnetisch te scheiden uit het 'normale' afval door afvalbedrijven!


Extra informatie

Je ontvangt:

  • safety razor met bamboe handvat - voor hem haar
  • juten meeneem-/opbergzakje (handig voor onderweg)
  • solide scheerzeep (50gr) - sandalwood may chang
  • 5 derby scheermesjes

De set ontvang je in een stevig, mooi doosje van karton. jouw safety razor set is daarom compleet plasticvrij!

Extra informatie

Je ontvangt:

  • safety razor met bamboe handvat - voor hem haar
  • juten meeneem-/opbergzakje (handig voor onderweg)
  • solide scheerzeep (50gr) - sandalwood may chang
  • 5 derby scheermesjes

De set ontvang je in een stevig, mooi doosje van karton. jouw safety razor set is daarom compleet plasticvrij!

Over de leverancier Blokzeep

Sofia en Jeroen, de oprichters van Blokzeep, zijn hun ondernemersavontuur aangegaan omdat ze vinden dat duurzame cosmetica een veel te kleine plek innemen in de markt. Voor hen is een plasticvrije badkamer heel gewoon, voor jou ook? Tegenwoordig lijk je er bijna niet meer omheen te kunnen: plastic flessen shampoo, conditioner, douchegel, plastic wegwerp scheermesjes en aluminium flessen scheerschuim. Producten die binnen de kortste keren weer op de afvalstapel liggen en er honderden jaren over doen om door de natuur afgebroken te worden. Veel producten die wij gewend zijn in plastic te kopen, kunnen ook heel goed in een natuurlijkere verpakking.

Het is bij veel badkamerproducten vaak onduidelijk wat er allemaal in zit. De ingrediëntenlijst ziet er maar raadselachtig uit, en hoe weet je wat nu wel duurzaam is en niet goed voor je lichaam en haar?

Zo bevatten veel producten Palmolie, waarvoor enorme stukken regenwoud worden gekapt in Azië. Om je haar en huid te ontvetten gebruiken veel producten ook SLS of parabenen, wat de huid kan irriteren of uitdrogen.

Daarom bevatten onze producten alleen natuurlijke ingrediënten. Zo zijn onze shampoo bars en conditioner bars gemaakt zonder SLS en parabenen en palmolievrij. Onze scheerzepen bevatten slechts duurzaam geteelde (gecertificeerde) palmolie. Daarnaast zijn onze producten volledig vegan en dieproefvrij.

Onze verpakkingen zijn geheel plasticvrij! Het karton dat we gebruiken voor de shampoo bars, body bars en conditioner bars wordt Cradle-to-Cradle geproduceerd, wat betekent dat ze CO2 neutraal gemaakt worden en ze (inclusief de inkt) volledig biologisch afbreekbaar zijn. 

Alle zepen worden binnen Europa met de hand gemaakt en door de hoge concentratie (1 bar staat gelijk aan 3 flessen shampoo) besparen we bij het vervoer ook nog eens extra uitstoot! Zo zorgt Blokzeep ervoor dat een minimale belasting van het milieu heel gewoon wordt.

Herkomst Set Safety Razor compleet

Respect voor de natuur

Blokzeep gebruikt vrijwel uitsluitend natuurlijke ingrediënten en wil daarover transparant zijn. Alle producten zijn dierproefvrij en vegan. Er worden geen parabenen en SLS gebruikt, de meeste producten zijn palmolievrij.

Respect voor de planeet

De verpakkingen zijn plasticvrij en cradle-to-cradle (circulair, recyclebaar). Er wordt minder CO2 uitgestoten doordat geen water, zoals bij vloeibare producten, wordt vervoerd.