Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Laptoptas Mountain Panda

Laptoptas Mountain Panda
€ 119,95

Op voorraad

Kleur:

Ontmoet je nieuwe favoriete collega: onze mountain panda laptoptas! duurzaam, veganistisch en...meer

Ontmoet je nieuwe favoriete collega: onze mountain panda laptoptas! duurzaam, veganistisch en gemaakt voor optimale organisatie. Deze handgemaakte laptoptas is gemaakt in india van een upcycled vrachtwagenbinnenband en getransformeerd naar een draagbaar kantoor.

De aktetas is duurzaam en veilig voor al jouw elektronica, heeft een tweede compartiment om documenten te ordenen en heeft een overvloed aan vakken om al jouw benodigdheden georganiseerd te houden. Het formaat kan opmaken voor een reistas, terwijl het de moderne stijl behoudt om op te vallen op kantoor. 

Eigenschappen:

  • veganistisch materiaal van upcycled vrachtwagenbinnenbanden
  • rpet-materiaal wordt gebruikt voor het creëren van handige binnenzakken
  • handgemaakt door ambachtslieden in india
  • 2 grote compartimenten voor een 15” computer
  • inclusief kussenvulling om jouw computer te beveiligen
  • 2 voorzakken met ritssluiting voor je dagelijkse benodigdheden
  • 1 ritssluiting aan de achterkant voor documenten, enveloppen of notitieboekjes
  • waterafsotend en schokbestendig, gemaakt voor alle omstandigheden
  • schouderband maakt het dragen prettig
  • grote handgreep gemaakt van veiligheidsgordel materiaal

Extra informatie

Formaat: h32 cm x b42 cm x d15 cm
Gewicht: 1450 gram

Productnr.: Ecowi751
Land van oorsprong: India
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Materiaal: Rubber
Extra informatie

Formaat: h32 cm x b42 cm x d15 cm
Gewicht: 1450 gram

Over de leverancier Ecowings

Ecowings maakt stoere, handgemaakte kwaliteitstassen van autoband. Zij willen in India de afvalberg verkleinen door afval een nieuw leven te geven en daarmee de lokale bevolking inspireren tot een groene levensstijl. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven.

Het bedrijf is 2011 ontstaan in India, onder leiding van Kapil Sharma, Indiase designer met een passie voor natuur en innovatie.

De producten worden volledig handgemaakt door een team van gedreven ambachtslieden en ontwerpers in een bijzonder atelier in Indore, Noord India. De basiscollectie van Ecowings bestaat uit diverse laptoptassen, rugzakken en accessoires. De tassen zijn voorzien van een kussenvoering om een laptop te beschermen, ze zijn waterafstotend en heel sterk. De kleurige ritsen geven de tas een mooi accent. Onlangs is een nieuwe rugzak geïntroduceerd: de Rozer Pack. Ecowings laat daarmee weer zien dat duurzaamheid en design prima samengaan. Een duurzaam alternatief voor iedere student of professional met een laptop.

Herkomst Laptoptas Mountain Panda

Respect voor de natuur

Ecowings producten zijn PETA-approved vegan producten. Ze zijn gemaakt van gerecyclede autoband wat een prima alternatief is voor leer.

Respect voor de planeet

Ecowings wil in India de afvalberg verkleinen door afval een nieuw leven te geven en daarmee de lokale bevolking inspireren tot een groene levensstijl. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven.