Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Zit Sta Bureau

€ 42,95

Op voorraad

Kleur:

Maak van jouw zit bureau een sta bureau Deze ergonomische stawerkplek zet je op je bureau, is in...meer

Maak van jouw zit bureau een sta bureau Deze ergonomische stawerkplek zet je op je bureau, is in hoogte verstelbaar en gemakkelijk op te bergen wanneer je hem uit elkaar haalt. Met dit zit sta bureau van karton kun je staand werken! Kabels kunnen in dit kartonnen stawerkplek netjes worden geordend door de doorsteekgaten naast de laptop en insnedes voor ophangen. Hoe werkt het? Zet het sta bureau op je eigen bureau en je kan zo aan de slag! Het sta bureau is in 3 hoogtes te verstellen:
* Hoogte van het werkblad is: 195, 283 of 371 mm vanaf het bureau (zorg dat jouw elleboog een hoek maakt van 90 graden).
* Hoogte van het beeldscherm is: 459, 547 of 635 mm vanaf het bureau (zorg dat wanneer je recht vooruit kijkt je naar de bovenkant van je scherm kijkt). Kies tussen onze twee varianten, bruin karton of wit karton. Wat moet je weten over dit zit sta bureau?
* Maak van jouw zit bureau een sta bureau
* Gemakkelijk in elkaar te zetten en op te bergen
* In hoogte verstelbaar


Extra informatie


➕ Ergonomische thuiswerkplek
➕ In hoogte verstelbaar op je bureau
➕ Makkelijk op te bergen
➖ Niet geschikt als opstapje

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Productnr.: karte117119910
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 2 kg
Hoogte: 70
Maat: 52 x 68 x 70 cm
Lengte: 52
Breedte: 68
Extra informatie


➕ Ergonomische thuiswerkplek
➕ In hoogte verstelbaar op je bureau
➕ Makkelijk op te bergen
➖ Niet geschikt als opstapje

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Zit Sta Bureau

Respect voor de natuur

Karton is een sterk en relatief milieuvriendelijk product.

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten en verpakking. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Karton is daarnaast een geod recyclebaar materiaal.