Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Wings Desirable Duck Notitieboek

€ 34,95

Op voorraad

Het desirable duck notitieboek is onderdeel van onze nieuwe wings-collectie. Zowel de omslag als...meer

Het desirable duck notitieboek is onderdeel van onze nieuwe wings-collectie. Zowel de omslag als de inhoud van het notitieboek zijn volledig handgemaakt. De buitenkant is gemaakt van geupcyclede vrachtwagen-binnenband. Het losse A5 boekje is gemaakt van handgeschept gerecycled papier en heeft een harde kaft. Het notitieboek ligt lekker stevig in de hand en is heel robuust. De grijze vilten voering geeft het notitieboek een stijlvolle uitstraling. Voorzien van een sterke sluiting met drukknoop. 


Extra informatie

Formaat omslag: h23cm x b17cm x d3cm

Formaat boekje: h21cm x b15cm x d2cm (A5)

Gewicht: 500 gram

Eigenschappen:

  • Buitenkant van upcycled rubber B
  • Binnenkant notitieboek van handgeschept papier en harde kaft
  • Met insteekvak voor het notitieboek
  • Met extra insteekvakje voor documenten
  • Sluiting is voorzien van een drukknoop
Productnr.: Ecowi15415
Land van oorsprong: India
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Materiaal: Rubber
Extra informatie

Formaat omslag: h23cm x b17cm x d3cm

Formaat boekje: h21cm x b15cm x d2cm (A5)

Gewicht: 500 gram

Eigenschappen:

  • Buitenkant van upcycled rubber B
  • Binnenkant notitieboek van handgeschept papier en harde kaft
  • Met insteekvak voor het notitieboek
  • Met extra insteekvakje voor documenten
  • Sluiting is voorzien van een drukknoop

Over de leverancier Ecowings

Ecowings maakt stoere, handgemaakte kwaliteitstassen van autoband. Zij willen in India de afvalberg verkleinen door afval een nieuw leven te geven en daarmee de lokale bevolking inspireren tot een groene levensstijl. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven.

Het bedrijf is 2011 ontstaan in India, onder leiding van Kapil Sharma, Indiase designer met een passie voor natuur en innovatie.

De producten worden volledig handgemaakt door een team van gedreven ambachtslieden en ontwerpers in een bijzonder atelier in Indore, Noord India. De basiscollectie van Ecowings bestaat uit diverse laptoptassen, rugzakken en accessoires. De tassen zijn voorzien van een kussenvoering om een laptop te beschermen, ze zijn waterafstotend en heel sterk. De kleurige ritsen geven de tas een mooi accent. Onlangs is een nieuwe rugzak geïntroduceerd: de Rozer Pack. Ecowings laat daarmee weer zien dat duurzaamheid en design prima samengaan. Een duurzaam alternatief voor iedere student of professional met een laptop.

Herkomst Wings Desirable Duck Notitieboek

Respect voor de natuur

Ecowings producten zijn PETA-approved vegan producten. Ze zijn gemaakt van gerecyclede autoband wat een prima alternatief is voor leer.

Respect voor de planeet

Het unieke van de More producten is dat ze hoofdzakelijk zijn gemaakt zijn bouwafval. Specifiek: gipsafval. Dankzij een door oprichter Marten zelf ontwikkeld proces kunnen van gipsafval voortaan de prachtige designlampen worden gemaakt.

Health Story

Ecowings wil in India de afvalberg verkleinen door afval een nieuw leven te geven en daarmee de lokale bevolking inspireren tot een groene levensstijl. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven.