Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Schoonmaak ECO-XTABS™ Keuken

€ 12,49

Op voorraad

Krachtige, ecologische en effectieve keukenreiniger. De speciale samenstelling zorgt voor...meer

Krachtige, ecologische en effectieve keukenreiniger. De speciale samenstelling zorgt voor verwijdering van dierlijke en plantaardige vetten en oliën, eiwitten en ingebrand vuil op:

 • tegels
 • aanrechtbladen
 • roestvrij staal
 • afzuigkappen
 • frituurpannen

Het product is niet geparfumeerd, biologisch afbreekbaar en fosfaatvrij en laat geen sporen na. De verpakking van de tabs is karton en die kan na gebruik gewoon bij het oud papier.

Gebruiksaanwijzing

Yousea_how-to-use 

Voeg 1 Eco-Xtab™ toe aan 500 of 750 ml warm kraanwater, even goed schudden, de Eco-Xtab™ lost volledig op en het product is gereed voor gebruik.

 


Extra informatie

Waarschuwing

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Schoonmaak tip

Als de trigger van de fles niet meer spuit dan zit het zeefje aan het uiteinde in de fles verstopt, even los halen en restjes verwijderen.

Ingrediënten (GHS element)

 • Anionic surfactant 5 - 15 %
 • Nonionic surfactant < 5%
 • Parfum geen, omdat de voedselveiligheid dan gegearandeerd is.
Productnr.: Youse001
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Inhoud: 6 tabs
Extra informatie

Waarschuwing

Buiten bereik van kinderen bewaren.

Schoonmaak tip

Als de trigger van de fles niet meer spuit dan zit het zeefje aan het uiteinde in de fles verstopt, even los halen en restjes verwijderen.

Ingrediënten (GHS element)

 • Anionic surfactant 5 - 15 %
 • Nonionic surfactant < 5%
 • Parfum geen, omdat de voedselveiligheid dan gegearandeerd is.

Over de leverancier Yousea

Met onze ecologische schoonmaakproducten zeg je ‘nee’ tegen plastic en verklein je je ecologische voetafdruk!
Wist je dat al die schoonmaakflessen in je keukenkastjes overbodig zijn? YouSea heeft vijf ecologische schoonmaakmiddelen op de markt gebracht in de vorm van milieuvriendelijke zakjes Eco-Xtabs™, die oplosbaar zijn in water. Het schoonmaakproduct bevindt zich in aluminium flessen met spraykop, die je telkens opnieuw vult met Eco-Xtabs™. Op die manier komt er veel minder plastic in het milieu terecht. Het schoonmaakproduct is bovendien ecologisch afbreekbaar.

Wat is ons doel?
Met YouSea willen we een schonere wereld creëren. Voor personen of bedrijven die op zoek zijn naar producten die een aanvulling zijn op een duurzame levensstijl of bedrijfsvoering. Dit doen we met kwalitatieve natuurlijke schoonmaakproducten, vrij van chemische stoffen en in water oplosbare Eco-Xtabs™ + aluminium navulfles, waardoor plastic flessen overbodig zijn. We gaan voor 0% plastic waste en een positieve milieu-impact. Dit bereiken we door continu in beweging te zijn. Op deze manier dragen we zorg voor een prettige hygiënische leefomgeving en voor de wereld om ons heen.

Onze belofte
Milieu bevorderen. Natuur bevorderen, niet schaden dierproefvrij en vegan, bevorderen lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wij geloven in een Zero Waste levensstijl. We houden daarbij rekening met de 5 R’s: refuse, reduce, reuse, recycle en rot. Dat betekent in de praktijk dat je telkens opnieuw keuzes maakt over het gebruik van een product: kun je het weigeren, verminderen, hergebruiken, recyclen of composteren? Op deze manier vermindert de uitstoot die een gevaar is voor mens, dier en planeet. En daar dragen wij graag een steentje aan bij!

Herkomst Schoonmaak ECO-XTABS™ Keuken

Respect voor de natuur

Geen plastics of andere milieuonvriendelijke ingrediënten in zowel het product als in de verpakking betekent minder schadelijke impact op de natuur.

Respect voor de planeet

Minder CO2-uitstoot doordat er geen water wordt vervoerd, zoals bij vloeibare schoonmaakmiddelen. Waar mogelijk bezorgt Yousea je bestelling met de fiets.