Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Schoonmaak ECO-XTABS™ Desinfectie

€ 13,99

Op voorraad

De unieke desinfecterende Eco-Xtabs™-formule zonder chloor heeft het krachtige vermogen om...meer

De unieke desinfecterende Eco-Xtabs™-formule zonder chloor heeft het krachtige vermogen om HCAI-bacteriën virussen en sporen 100% te vernietigen. Zelfs onder de meeste vervuilde omstandigheden is de effectiviteit van Eco-tabs als desinfectiemiddel opmerkelijk. Het gepatenteerde product creëert zijn desinfectiemiddel alleen wanneer het is opgelost in warm water en biedt zo veiligheid bij opslag en hantering waar chloor en desinfectiemiddelen niet tegenop kunnen.

De verpakking van de tabs is karton en die kan na gebruik gewoon bij het oud papier.

Gebruiksaanwijzing

Voeg 1 Eco-Xtab™ toe aan een emmer met 5-10 liter warm kraanwater, de Eco-Xtab™ lost volledig op en het product is gereed voor gebruik.

Na oplossen 48 uur houdbaar.

 


Extra informatie

Waarschuwing

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Na oplossen 48 uur houdbaar.

Schoonmaak tip

Als de trigger van de fles niet meer spuit dan zit het zeefje aan het uiteinde in de fles verstopt, even los halen en restjes verwijderen.

Ingrediënten (GHS element)

  • Sodium Percarbonate: 40% - 50%

  • Citric Acid: 20% - 30%
  • Parfum: geen
Productnr.: Youse004
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Inhoud: 10 tabs
Extra informatie

Waarschuwing

Buiten bereik van kinderen bewaren.
Na oplossen 48 uur houdbaar.

Schoonmaak tip

Als de trigger van de fles niet meer spuit dan zit het zeefje aan het uiteinde in de fles verstopt, even los halen en restjes verwijderen.

Ingrediënten (GHS element)

  • Sodium Percarbonate: 40% - 50%

  • Citric Acid: 20% - 30%
  • Parfum: geen

Over de leverancier Yousea

Met onze ecologische schoonmaakproducten zeg je ‘nee’ tegen plastic en verklein je je ecologische voetafdruk!
Wist je dat al die schoonmaakflessen in je keukenkastjes overbodig zijn? YouSea heeft vijf ecologische schoonmaakmiddelen op de markt gebracht in de vorm van milieuvriendelijke zakjes Eco-Xtabs™, die oplosbaar zijn in water. Het schoonmaakproduct bevindt zich in aluminium flessen met spraykop, die je telkens opnieuw vult met Eco-Xtabs™. Op die manier komt er veel minder plastic in het milieu terecht. Het schoonmaakproduct is bovendien ecologisch afbreekbaar.

Wat is ons doel?
Met YouSea willen we een schonere wereld creëren. Voor personen of bedrijven die op zoek zijn naar producten die een aanvulling zijn op een duurzame levensstijl of bedrijfsvoering. Dit doen we met kwalitatieve natuurlijke schoonmaakproducten, vrij van chemische stoffen en in water oplosbare Eco-Xtabs™ + aluminium navulfles, waardoor plastic flessen overbodig zijn. We gaan voor 0% plastic waste en een positieve milieu-impact. Dit bereiken we door continu in beweging te zijn. Op deze manier dragen we zorg voor een prettige hygiënische leefomgeving en voor de wereld om ons heen.

Onze belofte
Milieu bevorderen. Natuur bevorderen, niet schaden dierproefvrij en vegan, bevorderen lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wij geloven in een Zero Waste levensstijl. We houden daarbij rekening met de 5 R’s: refuse, reduce, reuse, recycle en rot. Dat betekent in de praktijk dat je telkens opnieuw keuzes maakt over het gebruik van een product: kun je het weigeren, verminderen, hergebruiken, recyclen of composteren? Op deze manier vermindert de uitstoot die een gevaar is voor mens, dier en planeet. En daar dragen wij graag een steentje aan bij!

Herkomst Schoonmaak ECO-XTABS™ Desinfectie

Respect voor de natuur

Geen plastics of andere milieuonvriendelijke ingrediënten in zowel het product als in de verpakking betekent minder schadelijke impact op de natuur.

Respect voor de planeet

Minder CO2-uitstoot doordat er geen water wordt vervoerd, zoals bij vloeibare schoonmaakmiddelen. Waar mogelijk bezorgt Yousea je bestelling met de fiets.