Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Theepot verkleedkleding

€ 15,95

Op voorraad

Kartonnen theepot verkleed kostuum Dit theepot verkleedkostuum is iets heel anders dan het saaie...meer

Kartonnen theepot verkleed kostuum Dit theepot verkleedkostuum is iets heel anders dan het saaie servies van je oma. Versier hem zelf zodat je als hippe theepot naar buiten kan. Het kostuum is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, anders kan deze groot vallen.

Wat moet je weten over dit Theepot verkleed kostuum?
* 90 x 98 cm
* Bestaat uit twee zijkanten
* Touwtjes niet meegeleverd
* Meerdere verkleed kostuums beschikbaar

Productnr.: karte139542443
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 0,5 kg
Maat: 90 x 1 x 98 cm
Extra informatie


➕ Zelf te beschilderen!
➕ Voor kinderen vanaf 6 jaar
➕ 90 x 98 cm
➖ Er wordt geen thee meegeleverd

Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Theepot verkleedkleding

Respect voor de natuur

Karton is een sterk en relatief milieuvriendelijk product.

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten en verpakking. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Karton is daarnaast een geod recyclebaar materiaal.