Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Rebottled wijnfles lamp

€ 49,95

Op voorraad

Een echte sfeermaker, net als de wijn(fles) waarvan deze ambachtelijke lamp is gemaakt. Zo kun...meer

Een echte sfeermaker, net als de wijn(fles) waarvan deze ambachtelijke lamp is gemaakt. Zo kun je deze upcycled lamp goed samenvatten. Met de meegeleverde dimbare Philips LED lamp ontstaat een echte blikvanger.

Elke lamp is ambachtelijk gemaakt en uniek. Een echt Dutch Design product. Samen met de drinkglazen van Rebottled creër je sfeer in je interieur.

Handgemaakt (zie film bij tabblad 'Paspoort') door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt in Utrecht. Zij perspectief, de natuur en onze planeet minder belast en jij een sfeervolle lamp. Hoe mooi kan het zijn?

De lamp wordt inclusief LED-lamp en 150 cm zwart snoer geleverd. Verpakt in een stevige geschenkverpakking van gecertificeerd gerecycled karton.

Productnr.: Rebot-003
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan
Breedte: 7,5 cm
Hoogte: 23 cm
Gewicht: 0,4 kg
Materiaal: Glas
Extra informatie

Iedere lamp is handgemaakt en uniek, waardoor de lamp die je ontvangt iets kan afwijken van het exemplaar op de foto.

Over de leverancier Rebottled

De missie van Rebottled is om de glasindustrie te veranderen, of beter gezegd: te verduurzamen. Dit doen zij door lege wijnflessen te upcyclen tot stijlvolle drinkglazen en accessoires. Deze producten worden gemaakt door talentvolle mensen met een afstand tot de huidige arbeidsmarkt. Dat wordt extra genieten van je drankje of interieur!

De glasindustrie kent een rijke historie en is al eeuwenlang een vitaal onderdeel van onze voedingsindustrie. Jaarlijks worden 440 miljoen wijnflessen na eenmalig gebruik weggegooid, bierflessen met statiegeld worden daarentegen tot 40 keer hergebruikt. Het doel van Rebottled is om zoveel mogelijk wijnflessen een tweede leven te geven.

Zo wordt het glasafval van de horeca onze grondstof en helpen we mensen, die moeite hebben met het vinden van passend werk, aan een baan. Dit proces resulteert in prachtige producten waar Rebottled steeds meer mensen blij mee maakt. Jou ook?

Herkomst Rebottled wijnfles lamp

Respect voor de planeet

De grondstof bestaat uit oude wijnflessen. Hierdoor hoeft er geen nieuw glas te worden geproduceerd en wordt de CO2-uitstoot flink verlaagd. De productie van de glazen vindt plaats in Nederland, dus minder transport en daardoor minder uitstoot.