Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Benjamin Bright

Hoeveelheid Eenheidsprijs
t/m 1 € 79,00
vanaf 2 € 59,25

Gratis verzending

Op voorraad

Kleur snoer:

Snoer lengte:

Lichtbron:

Schakelaar:

Accessoires:

♥ love at first sight ♥ Hallo! Wat fijn dat je ook naar mij komt kijken. Want als jongste telg...meer

♥ love at first sight ♥

Hallo! Wat fijn dat je ook naar mij komt kijken. Want als jongste telg van de familie wordt ik vaak over het hoofd gezien. Ik heb ook van die korte beentjes nog, ik ben maar 18 cm groot. Ik kan daarom ook nog niet zo veel van die geweldige dingen doen die de rest van mijn familie allemaal kan. Maar dat maak ik ruimschoots goed door simpelweg ontzettend schattig te zijn.

Ik ben benjamin 'klein maar fijn' Bright!

 

Extra informatie

Benjamin bright wordt standaard geleverd met een zwart gevlochten stofsnoer van 1 meter. Een zwarte designstekker, rond gevormd met een gat er in. En een E14 led lamp kogel met recht filament.

Er is keuze uit diverse snoerlengtes en kleuren. Wil je er graag een snoerschakelaar bij? Of is de led kaars jouw favoriete lichtbron? Stel je lamp helemaal naar eigen wens samen...

  • Gevlochten stofsnoer in diverse kleurensnoerlengtes vanaf 1 meter
  • Naar keuze een snoerschakelaar of snoerdimmer gemonteerd.

Lichtbronnen:

  • E14 led kogel: dimbaar verbruik 3,5 watt – lichtkleur 2700k (warm) – 350 lumen levensduur 25.000 branduren (25 jaar)
  • E14 led kaars: dimbaar verbruik 3,5 watt – lichtkleur 2700k (warm) 350 lumen en 25.000 branduren (25 jaar)

De lichtbron van Benjamin Bright is om veiligheidsredenen vastgezet. Hij kan verwisseld worden als u er wat moeite voor doet.

Verder...

  • Ik ben 18 cm groot
  • Mijn armen en benen zijn een beetje buigbaar.
  • Mijn snoer is flexibel. Wikkel het om mijn lijf, m'n arm of been, of maak er leuke vormen mee.
  • Mijn zuignapjes blijven heel goed zitten. Ze plakken mbv een beetje vloeibare zeep op elk glad niet-poreus horizontaal of verticaal oppervlak. Maak daar creatief gebruik van! Plank, vensterbank, cd hoesje, vaas, spiegel of raam. Er is van alles mogelijk met mij!

Gewicht: 0.2 kg.

Garantie: 2 jaar op Benjamin Bright. De LED lichtbron is daar bij inbegrepen.

Productnr.: Brigh-3501
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan

Over de leverancier Mr. Bright

Met Mr. Bright komt licht tot leven.
En dat wordt niet alleen zichtbaar in de producten zelf!

Want:

  • De montage van Mr.Bright gebeurt in een sociale werkplaats.
  • En Mr.Bright staat voor een charme offensief tegen ‘lichtarmoede’ wereldwijd.


Hallo daar! Wat leuk dat je er bent! Ik ben Mr.Bright. Een simpel maar slim ontwerp. Met de kracht van eenvoud en toch ongelofelijk veelzijdig. Wie mij ziet schiet spontaan in de lach. En voelt zich meteen geinspireerd om creatief met mij aan de slag te gaan.

En het doet mij veel plezier als ik jouw huis, jouw leven daarmee mag komen verlichten. Want door in jouw leven te zijn geef ik meteen ook betekenis aan dat van vele anderen!

Ik word namelijk met de hand gemaakt. Bij stichting ’t Lichtpunt in Gouda. Door mensen die om verschillende redenen (nog) niet mee kunnen doen in een reguliere baan. Ik verbind deze mensen met elkaar, en biedt hen een dagelijkse structuur met een leuke activiteit om aan deel te nemen Ik ben daarmee dus een belangrijke bijdrage aan hun leven.

Daarnaast sta ik garant voor een charme-offensief tegen lichtarmoede in de wereld. Een deel van mijn opbrengst doneer ik aan het solar project van Stichting Een Wereld Idee. Want licht brengt leven!

Wereldwijd zijn er vele mensen die geen toegang hebben tot het reguliere elektriciteitsnet. Of afhankelijk zijn van een gebrekkige en onvoorspelbare stroomvoorziening. Als alternatief gebruiken ze vaak petroleum- of kerosinelampen. Deze lampen zijn duur in gebruik, geven maar weinig licht, en zijn bovendien een bedreiging voor de gezondheid. Ze zijn brandgevaarlijk, en de dampen zijn bijzonder slecht voor mens, dier en milieu. Het gebruik van zonnepanelen is een prachtige oplossing voor al deze problemen. En brengt zelfs nog zoveel meer dan alleen licht!

Als je daar meer over wilt weten, neem dan eens een kijkje op www.1we.org/solar-project voor uitgebreider informatie. Stichting Een Wereld Idee heeft trouwens, naast het solar project, ook nog vele andere interessante projecten lopen.

Wat ik hier maar mee wil zeggen; door simpelweg mezelf te zijn, met de kracht van eenvoud die mij zo kenmerkt, heb ik al veel heb weten te bereiken! En ik nodig je van harte uit om met me mee te wandelen op mijn ‘pad naar verlichting’. Want samen kunnen we een andere wereld creeen, jij en ik. Ga je mee op avontuur?

Met Mr. Bright draag je actief bij aan een betere wereld!

 

Herkomst Benjamin Bright

Respect voor de planeet

Er worden uitsluitend energiezuinige LED-lampen gebruikt.