Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Mr. Bright Fun For Two

vanaf € 119,25

Kleur snoer:

Ceiling canopy:

Snoer lengte:

Lichtbron:

Accessoires:

≈ speelse eyecatcher ≈ Hallo! Wat leuk je te ontmoeten. Wij zijn een tweeling uit de...meer

≈ speelse eyecatcher ≈

Hallo! Wat leuk je te ontmoeten. Wij zijn een tweeling uit de Bright-familie. Geen siamese tweeling hoor, we kunnen ook los van elkaar...

Met onze buigbare armen en benen kunnen we elke houding aannemen die je maar wilt. Maar we hangen nu eenmaal graag aan elkaar :-) We zijn sowieso altijd samen en hebben heel veel lol. Ze noemen ons dan ook Mr. bright Fun For Two.

 

Extra informatie
 • Wij zijn elk 27 cm. groot.
 • Onze armen en benen zijn flexibel en buigbaar.
 • Onze handen hebben een opening aan de zijkant. Daarmee bepaal je zelf hoe we er bij hangen. Zonder handen ondersteboven? Met 1 of 2 handen aan het snoer? Aan elkaars arm of been? Alles kan, jij bepaalt.
 • Ons snoer is flexibel. Ook daar kun je leuke dingen mee doen. Leg er bijvoorbeeld een knoop in, of wikkel het om een arm of been.
 • Wij kunnen als plafondlamp en als muurlamp worden gebruikt.

Afmeting: L: 31 B: 10 H: 13

Gewicht: 0.5 kg.

Lengte snoer:

 • Bij de standaard uitvoering van 75 cm zijn de snoeren 60 en 90 cm. Hang je ze onder elkaar, zoals je op de foto's ziet, dan komt de lengte op 75 cm. uit. Maar hangen de Mr.Brights los, dus op hun kop, dan is de lengte van de lamp 1 meter. (De ene Mr.Bright is 1 meter, de andere Mr.Bright is 70 cm.) De lengte is dus heel erg afhankelijk van hoe je ze plaatst. De lengtes die je in het keuzemenu tijdens het bestelproces ziet zijn gebaseerd op aan elkaar hangende Mr.Brights.
 • Wil je juist meer lengte dan de standaard? Dat kan per 25 cm. Beide snoeren worden dan 25 cm langer. Het onderlinge verschil blijft dus 30 cm. 
 • Je kunt de snoeren naar eigen inzicht nog inkorten met behulp van het stelschroefje in het plafondkapje.

Bevestiging:

 • Rond plat zwart kapje - Ø 12 cm - hoogte 3 cm. Zowel geschikt voor bevestiging aan het plafond als aan de muur. 

Garantie: 2 jaar garantie op Mr. Bright Fun for Two. Inclusief de LED lichtbronnen. Eventuele halogeen lichtbronnen zijn uitgesloten van garantie.

Productnr.: Brigh-1614
Land van oorsprong: Nederland
Lifestyle: Vegan

Over de leverancier Mr. Bright

Met Mr. Bright komt licht tot leven.
En dat wordt niet alleen zichtbaar in de producten zelf!

Want:

 • De montage van Mr.Bright gebeurt in een sociale werkplaats.
 • En Mr.Bright staat voor een charme offensief tegen ‘lichtarmoede’ wereldwijd.


Hallo daar! Wat leuk dat je er bent! Ik ben Mr.Bright. Een simpel maar slim ontwerp. Met de kracht van eenvoud en toch ongelofelijk veelzijdig. Wie mij ziet schiet spontaan in de lach. En voelt zich meteen geinspireerd om creatief met mij aan de slag te gaan.

En het doet mij veel plezier als ik jouw huis, jouw leven daarmee mag komen verlichten. Want door in jouw leven te zijn geef ik meteen ook betekenis aan dat van vele anderen!

Ik word namelijk met de hand gemaakt. Bij stichting ’t Lichtpunt in Gouda. Door mensen die om verschillende redenen (nog) niet mee kunnen doen in een reguliere baan. Ik verbind deze mensen met elkaar, en biedt hen een dagelijkse structuur met een leuke activiteit om aan deel te nemen Ik ben daarmee dus een belangrijke bijdrage aan hun leven.

Daarnaast sta ik garant voor een charme-offensief tegen lichtarmoede in de wereld. Een deel van mijn opbrengst doneer ik aan het solar project van Stichting Een Wereld Idee. Want licht brengt leven!

Wereldwijd zijn er vele mensen die geen toegang hebben tot het reguliere elektriciteitsnet. Of afhankelijk zijn van een gebrekkige en onvoorspelbare stroomvoorziening. Als alternatief gebruiken ze vaak petroleum- of kerosinelampen. Deze lampen zijn duur in gebruik, geven maar weinig licht, en zijn bovendien een bedreiging voor de gezondheid. Ze zijn brandgevaarlijk, en de dampen zijn bijzonder slecht voor mens, dier en milieu. Het gebruik van zonnepanelen is een prachtige oplossing voor al deze problemen. En brengt zelfs nog zoveel meer dan alleen licht!

Als je daar meer over wilt weten, neem dan eens een kijkje op www.1we.org/solar-project voor uitgebreider informatie. Stichting Een Wereld Idee heeft trouwens, naast het solar project, ook nog vele andere interessante projecten lopen.

Wat ik hier maar mee wil zeggen; door simpelweg mezelf te zijn, met de kracht van eenvoud die mij zo kenmerkt, heb ik al veel heb weten te bereiken! En ik nodig je van harte uit om met me mee te wandelen op mijn ‘pad naar verlichting’. Want samen kunnen we een andere wereld creeen, jij en ik. Ga je mee op avontuur?

Met Mr. Bright draag je actief bij aan een betere wereld!

 

Herkomst Mr. Bright Fun For Two

Respect voor de planeet

Er worden uitsluitend LED-lampen gebruikt.