Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kartonnen Koos de Koala Lamp

€ 22,95

Op voorraad

Kleur snoer:

Snoer lengte:

Kartonnen Koos de Koala lamp Ken je Koos de Koala al? Recent is het eerste boek over dit...meer

Kartonnen Koos de Koala lamp Ken je Koos de Koala al? Recent is het eerste boek over dit duurzame kinderfiguur uitgebracht en Koos is te zien in de YouTube serie 'Moos en Koos'. Op een speelse manier leren kinderen hier via Koos over duurzaamheid en de aarde. Je kunt je eigen Koos in huis halen met deze tafellamp en zelf thuis beschilderen. Wat moet je weten over deze Koos de Koala lamp?
* Lampje van duurzaam kinderfirguur Koos de Koala
* Incl. Fitting en snoer
* Excl. E27 LED lamp
* Je kunt Koos zelf beschilderen Wij raden aan om een LED lampje te gebruiken. LED verlichting wordt minder warm dan traditionele lampen omdat ze efficiënter gebruik maken van stroom. Zo gaan LED lampen en karton goed samen.

Productnr.: karte115027061
Land van oorsprong: Nederland
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Gewicht: 1 kg
Maat: 30 x 14 x 39 cm
Extra informatie


➕ Voor de fans van Koos de Koala
➕ Incl. fitting en snoer
➕ Superschattig lampje ➖ Heeft geen zachte vacht
Het FSC karton wordt geproduceerd door Smurfit Kappa, met registratienummer FSC-C103668.

Over de leverancier Kartent

Het idee van KarTent is ontstaan na het zien van de plastic berg op festivalcampings na afloop van festivals. Een op de vier festivalbezoekers laat zijn/haar tent achter na het festival. Dat moest toch duurzamer kunnen? Dat kan zeker! Want door tenten van karton te maken is hergebruik mogelijk.

Eerst werden de kartonnen tenten bij grote festivals een hit en vanaf 2019 maakt KarTent van de ingezamelde KarTenten weer nieuwe producten, die je ook bij FairFriends kunt bewonderen.

"Maar als je tenten verhuurt, dan kun je die elk jaar opnieuw gebruiken toch?!", zul je wellicht denken. Klopt! Maar uiteindelijk zullen deze plastic tenten toch op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven eindigen. Karton kan superefficiënt hergebruikt worden. Het einde van een tent is het begin van een nieuw mooi product, zonder dat nieuwe grondstoffen nodig zijn. Upcycling zoals het bedoeld is!

Herkomst Kartonnen Koos de Koala Lamp

Respect voor de natuur

Karton is een sterk en relatief milieuvriendelijk product.

Respect voor de planeet

Alle festivaltenten van KarTent worden hergebruikt en krijgen een tweede leven in upcycled producten en verpakking. Dit betekent ook minder verspilling en afval, want het beeld van festivalterreinen vol afval en achtergelaten tenten kennen we allemaal. Karton is daarnaast een geod recyclebaar materiaal.