Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Kersthanger

€ 3,25

Op voorraad

Versier je kerst met upcyclede kersthangers van autoband! het leuke is dat je de kersthangers...meer

Versier je kerst met upcyclede kersthangers van autoband! het leuke is dat je de kersthangers ook met elkaar kan verbinden door ze aan elkaar te knopen. Deze leuke kersthanger is met de hand gemaakt van resten binnenband van vrachtauto’s en een achterkant van groen vilt. De kersthanger hangt aan een soepel rubberen koord van binnenband. 


Extra informatie

Hoogte boompje: 11 cm

Breedte boompje: 10 cm

Elke kersthanger wordt geleverd op een bruin A6-kraft kaartje met de tekst 'where the road ends the fun starts'.

Productnr.: Ecowi-7776
Land van oorsprong: India
Keurmerk:
Lifestyle: Vegan
Materiaal: Rubber
Extra informatie

Hoogte boompje: 11 cm

Breedte boompje: 10 cm

Elke kersthanger wordt geleverd op een bruin A6-kraft kaartje met de tekst 'where the road ends the fun starts'.

Over de leverancier Ecowings

Ecowings maakt stoere, handgemaakte kwaliteitstassen van autoband. Zij willen in India de afvalberg verkleinen door afval een nieuw leven te geven en daarmee de lokale bevolking inspireren tot een groene levensstijl. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven.

Het bedrijf is 2011 ontstaan in India, onder leiding van Kapil Sharma, Indiase designer met een passie voor natuur en innovatie.

De producten worden volledig handgemaakt door een team van gedreven ambachtslieden en ontwerpers in een bijzonder atelier in Indore, Noord India. De basiscollectie van Ecowings bestaat uit diverse laptoptassen, rugzakken en accessoires. De tassen zijn voorzien van een kussenvoering om een laptop te beschermen, ze zijn waterafstotend en heel sterk. De kleurige ritsen geven de tas een mooi accent. Onlangs is een nieuwe rugzak geïntroduceerd: de Rozer Pack. Ecowings laat daarmee weer zien dat duurzaamheid en design prima samengaan. Een duurzaam alternatief voor iedere student of professional met een laptop.

Herkomst Kersthanger

Respect voor de natuur

Ecowings producten zijn PETA-approved vegan producten. Ze zijn gemaakt van gerecyclede autoband wat een prima alternatief is voor leer.

Respect voor de planeet

Het unieke van de More producten is dat ze hoofdzakelijk zijn gemaakt zijn bouwafval. Specifiek: gipsafval. Dankzij een door oprichter Marten zelf ontwikkeld proces kunnen van gipsafval voortaan de prachtige designlampen worden gemaakt.

Health Story

Ecowings wil in India de afvalberg verkleinen door afval een nieuw leven te geven en daarmee de lokale bevolking inspireren tot een groene levensstijl. Door het upcyclen van afgedankte rubber binnenbanden van vrachtwagens, die normaliter op de afvalhoop in India terecht komen, krijgt rubber een tweede leven.