Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Neleman Nucli Wijnpakket Mix

Nucli Wijn Pakket Neleman
€ 53,70
Inhoud: 6 fles(sen)

Op voorraad

"Nucli betekent 'kern' in het Catalaans. Wij hebben dit vertaald naar de essentie van goede...meer

"Nucli betekent 'kern' in het Catalaans. Wij hebben dit vertaald naar de essentie van goede wijn. Geniet van de frisse witte, de kruidige rode en natuurlijk van de zomerse rosé!" Derrick Neleman

De Nucli wijnen zijn populair door de perfecte prijs-kwaliteit verhouding. De witte wijn is gemaakt van macabeo en sauvignon blanc druiven en is heerlijk fris en verkwikkend. De rosé is een blend van drie druiven en is mooi licht van kleur maar wel vol van smaak. De rode wijn van voornamelijk tempranillo en syrah is pittig, fruitig en toegankelijk.

Inhoud pakket

2 flessen rood

2 flessen wit

2 flessen rosé

Mocht een wijn uit dit pakket uit voorraad zijn dan zorgen wij voor een mooie vervanging!


Extra informatie

GeenAlcoholOnder18Logo

  • Geef je geboortedatum door tijdens het bestelproces
  • Bij levering is de handtekening van een meerderjarige verplicht
Productnr.: Nelem-100402
Lifestyle: Vegan
Land van oorsprong: Spanje
Keurmerk:
Inhoud: 75 cl
Allergie informatie: Bevat sulfieten
Extra informatie

GeenAlcoholOnder18Logo

  • Geef je geboortedatum door tijdens het bestelproces
  • Bij levering is de handtekening van een meerderjarige verplicht

Over de leverancier Neleman

De wijnen van Neleman, altijd biologisch en vegan friendly, zijn geïnspireerd door de Spaanse mediterrane leefstijl. Derrick Neleman brengt een moderne benadering in het ambacht van wijn maken met respect voor de spirit van de oude wijngaarden.

Duurzaamheid zit in onze genen. Voor elke 173 flessen wijn die we maken planten we een boom in het Parque Natural de las Hoces del Cabriel. Dit helpt de CO2 uitstoot te verminderen, het vergroot de biodiversiteit en herstelt het lokale landschap in de meer natuurlijke staat. We gebruiken alleen (natuur)kurk om onze flessen af te sluiten en we zamelen kurken ook weer in voor hergebruik.

We zijn zuinig op onze unieke druiven, de wijngaarden en de natuur er omheen. En we zetten ons actief in om uitstervende druivensoorten te redden van de ondergang. Een mooi voorbeeld is de bijna uitgestorven verdil druif. Daar was nog maar 50 hectare van aangeplant toen wij die voor de ondergang hebben behoed. Gelukkig maar want de verdil druif levert een fantastische wijn met een unieke smaak. Die we nu dus nog gewoon kunnen proeven in verschillende Neleman wijnen.

In het binnenland achter Valencia ligt een prachtig, dun bevolkt natuurgebied Parque Natural de las Hoces del Cabriel. Daar, in het gehucht Casas del Rey, op zo’n 900 meter boven zeeniveau, liggen het wijnhuis en de wijngaarden van Neleman. Het natuurpark staat op de lijst van Werelderfgoed van UNESCO.

Herkomst Neleman Nucli Wijnpakket Mix

Respect voor de natuur

Neleman staat zowel voor kwaliteit als respect. Alle wijnen komen van de eigen wijngaarden, waar geheel in harmonie met de natuur prachtige biologische, vegan wijnen worden geproduceerd.

Respect voor de planeet

Hergebruik van materialen gebeurt waar mogelijk. Tot en met de kurk, die Neleman graag retour neemt om ze een tweede leven te geven.