Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Neleman Bruisend Wijnpakket

Neleman Wijnpakket
€ 69,95
Inhoud: 6 fles(sen)

Op voorraad

"Met dit pakket heb je altijd genoeg bubbels in huis voor elk feestelijk moment! Alle Neleman...meer

"Met dit pakket heb je altijd genoeg bubbels in huis voor elk feestelijk moment! Alle Neleman Cava komt uit Valencia en wordt gemaakt volgens de "método tradicional" - de oeroude Franse "méthode traditionnelle". De vierpuntige ster op de kurk geeft aan dat het officieel goedgekeurde Cava is. Geniet van een bruisend leven!" - Derrick Neleman

Inhoud pakket

2 flessen Cava Brut: Een blend van chardonnay en macabeo. Een zuivere fijne mousse. In de neus wat zoetig perzik/appelfruit met voldoende mineraliteit, de smaak is fris en rond. Lekker als aperitief, bij tapas of schaal- en schelpdieren.

2 flessen Cava Seco: Een blend van chardonnay en macabeo druiven. Door iets meer restsuiker een iets zoetere smaak dan de Cava Brut. Lekker als aperitief, bij pittige of juist zoete gerechten.

2 flessen Cava Rosé: 100% garnacha druiven. Milddroog en heerlijk fris van smaak. Uitstekend op ieder feestje, receptie of gewoon zomaar als aperitief. Ook heerlijk in combinatie met licht zoete desserts! Mocht een wijn uit dit pakket uit voorraad zijn dan zorgen wij voor een mooie vervanging!


Extra informatie

GeenAlcoholOnder18Logo

  • Geef je geboortedatum door tijdens het bestelproces
  • Bij levering is de handtekening van een meerderjarige verplicht
Productnr.: Nelem-100270
Lifestyle: Vegan
Land van oorsprong: Spanje
Keurmerk:
Inhoud: 75 cl
Allergie informatie: Bevat amandelen, Bevat sulfieten
Extra informatie

GeenAlcoholOnder18Logo

  • Geef je geboortedatum door tijdens het bestelproces
  • Bij levering is de handtekening van een meerderjarige verplicht

Over de leverancier Neleman

De wijnen van Neleman, altijd biologisch en vegan friendly, zijn geïnspireerd door de Spaanse mediterrane leefstijl. Derrick Neleman brengt een moderne benadering in het ambacht van wijn maken met respect voor de spirit van de oude wijngaarden.

Duurzaamheid zit in onze genen. Voor elke 173 flessen wijn die we maken planten we een boom in het Parque Natural de las Hoces del Cabriel. Dit helpt de CO2 uitstoot te verminderen, het vergroot de biodiversiteit en herstelt het lokale landschap in de meer natuurlijke staat. We gebruiken alleen (natuur)kurk om onze flessen af te sluiten en we zamelen kurken ook weer in voor hergebruik.

We zijn zuinig op onze unieke druiven, de wijngaarden en de natuur er omheen. En we zetten ons actief in om uitstervende druivensoorten te redden van de ondergang. Een mooi voorbeeld is de bijna uitgestorven verdil druif. Daar was nog maar 50 hectare van aangeplant toen wij die voor de ondergang hebben behoed. Gelukkig maar want de verdil druif levert een fantastische wijn met een unieke smaak. Die we nu dus nog gewoon kunnen proeven in verschillende Neleman wijnen.

In het binnenland achter Valencia ligt een prachtig, dun bevolkt natuurgebied Parque Natural de las Hoces del Cabriel. Daar, in het gehucht Casas del Rey, op zo’n 900 meter boven zeeniveau, liggen het wijnhuis en de wijngaarden van Neleman. Het natuurpark staat op de lijst van Werelderfgoed van UNESCO.

Herkomst Neleman Bruisend Wijnpakket

Respect voor de natuur

Neleman staat zowel voor kwaliteit als respect. Alle wijnen komen van de eigen wijngaarden, waar geheel in harmonie met de natuur prachtige biologische, vegan wijnen worden geproduceerd.

Respect voor de planeet

Hergebruik van materialen gebeurt waar mogelijk. Tot en met de kurk, die Neleman graag retour neemt om ze een tweede leven te geven.

Neleman Zomer Mix Wijn Pakket
Neleman
Neleman Wijnpakket Zomer Mix
Inhoud 6 fles(sen)
€ 63,70
Top biologisch wijnpakket Neleman
Neleman
Neleman Kennismaking Wijnpakket
Inhoud 6 fles(sen)
€ 66,25
Biologisch Wit Wijnpakket Neleman
Neleman
Neleman Wijnpakket Wit Mix
Inhoud 6 fles(sen)
€ 76,95
Waardebon € 75,00
FairFriends
Waardebon € 75,00
€ 75,00