Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints
Repeat

Repeat - modulaire hoofdtelefoons, minder afval

We leven in een wegwerpcultuur. Elk jaar gooien wordt zo'n 50 miljoen ton aan elektronica weggegooid. Vaak met maar kleine beschadigingen en vol met waardevolle, nog bruikbare materialen. Die worden nu voornamelijk verscheept naar ontwikkelingslanden waar ze worden verbrand. Oprichter Tom Leenders is Repeat (toen nog Gerrard Street genaamd) gestart om te laten zien dat het anders kan.

 

Repeat heeft eigen volledig modulaire koptelefoons ontwikkeld. Gaat er iets stuk? Dan hoef je ‘m niet meer weg te gooien maar vervangen wij gratis het onderdeel voor je, wat er ook gebeurt! Wij hergebruiken en repareren de beschadigde onderdelen, door onze circulaire missie wordt er nooit zomaar iets weggegooid.

 

Dit geeft Repeat de prikkel om een zo goed mogelijk product te ontwikkelen. Als klant geniet je van de Life Time garantie die wij bieden, zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over het stukgaan van jouw koptelefoon. Goede kwaliteit. Uitstekende service. Schonere wereld. Zo zouden alle apparaten ontworpen moeten zijn!

Filters sluiten
van tot
  •  
 
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Duurzame bluetooth high-end hoofdtelefoon PRINCE
Repeat
Duurzame bluetooth high-end hoofdtelefoon PRINCE
€ 269,00
Duurzame bluetooth high-end hoofdtelefoon BOSS
Repeat
Duurzame bluetooth high-end hoofdtelefoon BOSS
€ 169,00
Duurzame high-end hoofdtelefoon DAY
Repeat
Duurzame high-end hoofdtelefoon DAY
€ 119,00