Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Duurzame bluetooth high-end hoofdtelefoon BOSS

€ 169,00

Gratis verzending

Op voorraad

Draadloos voor de professional onderweg of de casual gebruiker die voor gemak en comfort kiest....meer

Draadloos voor de professional onderweg of de casual gebruiker die voor gemak en comfort kiest. Met deze high-end hoofdtelefoon geniet je levenslang van topkwaliteit geluid. Je leest het goed: je krijgt levenslange garantie van Repeat. Hoe werkt dat? 

Zero waste missie

De Repeat hoofdtelefoons zijn volledig modulair, dus alle onderdelen zijn vervangbaar. Gaat er iets kapot? Dan krijg je van Repeat binnen 48 uur het vervangende onderdeel thuisgestuurd. Repeat neemt de oude onderdelen terug voor reparatie, hergebruik of recycling. Er wordt nooit zomaar iets weggegooid. Zo draagt Repeat bij aan de oplossing van de 50 miljoen ton aan elektronica dat wereldwijd jaarlijks weggegooid en grotendeels verbrand wordt

Dagenlang luisterplezier en zo weer opgeladen

Geniet in volle vrijheid van de kracht van de BOSS; de batterij gaat 24+ uur mee. Is je batterij toch leeg? Na 5 minuten opladen kun je alweer 2 uur werken!

Alle onderdelen zijn vervangbaar

Elk onderdeel kan makkelijk losgehaald en vervangen worden. Daardoor hoeft dus niet de hele hoofdtelefoon weggegooid te worden als er iets kapot gaat.
Dat is de kracht van modulair design! Topgeluid zonder het milieu onnodig te belasten. Dat luistert dubbel goed!

Multitasken gaat moeiteloos, dankzij multi-point en ingebouwde microfoon

Je kunt je smartphone en laptop tegelijkertijd verbinden dankzij de meest geavanceerde Qualcomm chipset. Dus als er een telefoontje binnenkomt, maakt de BOSS automatisch verbinding met het juiste device: computer, tablet, telefoon, etc.

Op de fiets bij jou bezorgd

Waar mogelijk wordt je hoofdtelefoon door fietskoeriers bezorgd. Zo helpen we onze planeet nóg meer.


Extra informatie

In het pakket

 • 1 x Hoofdband
 • 1 x Hoofdkussen
 • 2 x Klankkast
 • 2 x Padding
 • 2 x Knop
 • 1 x Minijack audiokabel
 • 1 x USB-C Laadkabel

Technische specificaties

Voor wie het wilt weten, de specs: 40mm, 32ohm mylar high-end speakers met een bereik van 10Hz – 20Khz. De speakers hebben een gevoeligheid van 93db/1KHz. Perfect voor mobiel gebruik! En onze chipset gebruikt BT V5.0.

Productnr.: Repea-002
Land van oorsprong: China
Gewicht: 290 gram
Extra informatie

In het pakket

 • 1 x Hoofdband
 • 1 x Hoofdkussen
 • 2 x Klankkast
 • 2 x Padding
 • 2 x Knop
 • 1 x Minijack audiokabel
 • 1 x USB-C Laadkabel

Technische specificaties

Voor wie het wilt weten, de specs: 40mm, 32ohm mylar high-end speakers met een bereik van 10Hz – 20Khz. De speakers hebben een gevoeligheid van 93db/1KHz. Perfect voor mobiel gebruik! En onze chipset gebruikt BT V5.0.

Over de leverancier Repeat

We leven in een wegwerpcultuur. Elk jaar gooien wordt zo'n 50 miljoen ton aan elektronica weggegooid. Vaak met maar kleine beschadigingen en vol met waardevolle, nog bruikbare materialen. Die worden nu voornamelijk verscheept naar ontwikkelingslanden waar ze worden verbrand. Oprichter Tom Leenders is Repeat (toen nog Gerrard Street genaamd) gestart om te laten zien dat het anders kan.

 

Repeat heeft eigen volledig modulaire koptelefoons ontwikkeld. Gaat er iets stuk? Dan hoef je ‘m niet meer weg te gooien maar vervangen wij gratis het onderdeel voor je, wat er ook gebeurt! Wij hergebruiken en repareren de beschadigde onderdelen, door onze circulaire missie wordt er nooit zomaar iets weggegooid.

 

Dit geeft Repeat de prikkel om een zo goed mogelijk product te ontwikkelen. Als klant geniet je van de Life Time garantie die wij bieden, zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken over het stukgaan van jouw koptelefoon. Goede kwaliteit. Uitstekende service. Schonere wereld. Zo zouden alle apparaten ontworpen moeten zijn!

Herkomst Duurzame bluetooth high-end hoofdtelefoon BOSS

Respect voor de planeet

Door de modulaire opbouw en lifetime garantie zijn kapotte onderdelen eenvoudig te vervangen. De kapotte onderdelen kunnen gerepareerd en hergebruikt worden.