Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

Viltballetje kleuren mix 2,0 cm

Viltballetje kleuren mix 2,0 cm
Hoeveelheid Eenheidsprijs Prijs
t/m € 5,00 € 0,10 / 1 Gram
vanaf 4 € 4,00 € 0,08 / 1 Gram
vanaf 7 € 3,00 € 0,06 / 1 Gram
Inhoud: 50 Gram

Op voorraad

Prachtige viltkralen van ongeveer 2,0 cm. diameter, die u op allerhande manier kunt gebruiken....meer

Prachtige viltkralen van ongeveer 2,0 cm. diameter, die u op allerhande manier kunt gebruiken. Maak er een mooie ketting van of gebruik ze bij uw kaarten of kunstwerken. Ook leuk om op kleding te naaien of aan een deken. De kralen worden met de hand op fairtrade basis gevilt van 100% wol in Nepal.
Assortiment van verschillende kleuren, inhoud kan wisselen.
Minimaal 20 varierende kleuren. 50 Gram is ongeveer gelijk aan 35 viltballetjes (prijs v.a. slechts € 0,09 per balletje).

Productnr.: Straid1042002
Land van oorsprong: Nepal

Over de leverancier Creaid

Creaid is het creatieve label van Straid. Eerlijke materialen om zelf de mooiste creaties te maken. Dat geeft een dubbel goed gevoel!

Over de producent Natural Wool House

De naam zegt het al: wol vormt de basis voor een groot assortiment viltproducten. Een wollige onderneming, met een weinig lollige aanleiding. Oprichter Maheshwor was sociaal werker en ving verstoten vrouwen op. In de Nepalese cultuur verliezen gescheiden vrouwen de meeste rechten (helaas, de situatie verbetert wel langzaam maar zeker!), maar behouden vaak wel de plicht om hun kinderen op te voeden. Vaak zonder baan en dat maakt het bijzonder lastig.

De opvang is voor deze vrouwen tegenwoordig steeds beter geregeld. Maar opvang alleen is onvoldoende. Het opbouwen van een eigen, meer onafhankelijk bestaan, waarin ze hun kinderen een toekomst kunnen bieden, is hun grote wens. Werk geeft ze niet alleen een eigen inkomen, maar ook voldoening en vertrouwen. Voor Maheshwor de aanleiding om ze via het opleiden tot viltster een nuttige dagbesteding te bieden. Dat is hem gelukt en dat is zeker wel lollig!

Inmiddels werken er gemiddeld dertig vrouwen bij Masheshwor en zijn zakenpartner Kishor. Hun kwaliteitsproducten worden naar steeds meer landen geëxporteerd. We zijn er trots op dat we daaraan een bijdrage kunnen leveren en jou kennis kunnen laten maken met de wollige, duurzame, warme, decoratieve creaties van Natural Wool House.

Herkomst Viltballetje kleuren mix 2,0 cm