Gratis verzenden vanaf € 75,00
Just fair brands
14 dagen bedenktijd
Spaar automatisch fairpoints

RVS dinerbord/serveerschaal 27 cm - glanzend gepolijst

Hoeveelheid Eenheidsprijs
t/m € 8,95
vanaf 3 € 8,50
vanaf 5 € 7,95

Op voorraad

Een allround bord met elegant geboden opstaande rand. Extra sterke kwaliteit! Roestvast staal...meer

Een allround bord met elegant geboden opstaande rand. Extra sterke kwaliteit!

Roestvast staal (RVS) wordt in Azië alom gebruikt als 'onverwoestbaar' servies. Het is niet alleen oersterk, onbreekbaar en heel eenvoudig hygiënisch schoon te houden, maar ook lichtgewicht (vergelijkbaar met plastic) en een super duurzaam materiaal. Want, door geen decoratie (prints) te gebruiken, kan dit bord 100% worden hergebruikt!

Bij het gebruik komen geen schadelijke stoffen vrij, zoals bij veel plastics.

RVS is populair in omgevingen waar je moet kunnen vertrouwen op je materiaal. Bij het leger, voor bushcraft, outdoor, de scouting, op schepen en bij mountaineers. Maar ook superhandig tijdens BBQ's, festivals en op de camping.

Straid importeert RVS servies rechtstreeks van de producent Hulas in Nepal. Een prachtig familiebedrijf én de trots van de Nepalezen, omdat de kwaliteit ver boven dat van veel Indiase concurrenten uitsteekt. 

Een perfect product voor wie van praktisch en duurzaam houdt!

 

 

Extra informatie

 

Diameter: 27 cm.
Gewicht: 305 gram
Kan zonder problemen in de vaatwasser. Er kunnen wel wat lichte en onschuldige droogvlekjes zichtbaar zijn, die verdwijnen door met een (droge) doek schoon te vegen.

Productnr.: Straid50707
Land van oorsprong: Nepal
Lifestyle: Vegan
Materiaal: RVS ('RoestVrij Staal')
Maat: ø 27 cm.
Extra informatie

Diameter: 27 cm.
Gewicht: 305 gram

Kan zonder problemen in de vaatwasser. Er kunnen wel wat lichte en onschuldige droogvlekjes zichtbaar zijn, die verdwijnen door met een (droge) doek schoon te vegen.

Over de leverancier Straid

Onder de naam Straid importeren we sinds 2007 producten uit Nepal. Meestal is dat maatwerk in opdracht van bedrijven en organisaties. Daarnaast presenteren we een selecte collectie via FairFriends direct aan consumenten.

Vanaf het prille begin vormen drie pijlers het fundament onder onze visie

Werk
Een klein woord, dat het verschil kan maken tussen leven en overleven. Door samen met gepassioneerde ondernemers in ontwikkelingslanden verrassende kwaliteitsproducten te maken, vergroot Straid hun zelfredzaamheid.

Duurzaam
Een woord met veel betekenissen en vaak achteloos gebruikt…
Voor Straid is het een doel: onze prachtige planeet beter willen achterlaten dan we die aantroffen. Het gaat immers om de leefomgeving, waar onze kinderen deel van uitmaken.

Transparant 
Straid is trots op de producenten, die trots zijn op hun producten. Niet zomaar ergens door iemand gemaakt, maar door mensen die op deze planeet wonen en volgende generaties een betere toekomst willen geven. Straid levert daarom niet alleen de producten, maar vertelt daarbij ook het trotse verhaal van de producent.

Straid is een samenvoeging van fair made (eerlijk en goed geproduceerd), direct trade (zonder tussenhandel) en sustainable aid (duurzame relaties en duurzame steun).

Herkomst RVS dinerbord/serveerschaal 27 cm - glanzend gepolijst

Respect voor de planeet

RVS is volledig herbruikbaar en gaat gemiddeld veel langer mee dan vergelijkbare producten van andere grondstoffen (zoals keramiek, hout, bamboe, glas of plastic).